Witam
Mam do Was pytanie odnośnie przesyłki
mianowicie chodzi mi o to że sprawdzając numer przesyłki na poczcie w HK mam takie info : The item (RB2________HK) left Hong Kong for its destination on 13-Apr-2011 A śledząc na stronie poczty polskiej nie ma żadnych informacji na temat mojej paczki i tu moje pytanko czy ktoś z Was nie orientuje się po jakim czasie powinno być ją widać na stronie poczty polskiej ? bo zaczynam się z lekka martwić
Czas dostawy z Chin
Anusiak1, zwróć uwagę, że czas dostarczenia przesyłki z Chin do Polski uzależniony jest od połączeń lotniczych. czasami wyleci tego samego dnia, a czami nie ma połączenia lub miejsca na pokładzie i paczka czeka.
Również mam zamówienie z 13 kwietnia (oraz 14), którego nie ma jeszcze w systemie PP. Myślę ,że na weekendzie powinno się pojawić w systemie. Jako, że sortownie pracują na weekendzie (24 godz. na dobę,7 dni w tygodniu), to w poniedziałek powinny być u mnie \
Chyba, że będzie dużo paczek i listów to może się to troszeczkę opóźnić.
Również mam zamówienie z 13 kwietnia (oraz 14), którego nie ma jeszcze w systemie PP. Myślę ,że na weekendzie powinno się pojawić w systemie. Jako, że sortownie pracują na weekendzie (24 godz. na dobę,7 dni w tygodniu), to w poniedziałek powinny być u mnie \
Chyba, że będzie dużo paczek i listów to może się to troszeczkę opóźnić.