Niedawno kupiłem od kolegi z forum lampę na rower, nie był bym sobą żebym nie zaglądnął do środka a tam ... dobra co tam zastałem nie będę opisywać ale skończyło się to tak, że cała lampa została rozłożona na czynniki pierwsze i od początku poskładana tym razem po mojemu, wywaliłem silikon termo na połączeniu modułu z pigułą (obecnie jest tam pasta Zalman), poprawiłem wszystkie połączenia lutowane modułu, zmieniłem sposób zasilania sterownika, zmieniłem sterownik, wymieniłem przełącznik, wymieniłem silikonowy kapturek wyłącznika na większy itd. Lampa przeszła kompletną metamorfozę, dostała nowe zasilanie (pakiet 9,6 Ah 3,7V) widoczne na foto ukryte w sakiewce pod kierownica, nowa powłokę. I wyszło całkiem zacne światełko na rower.
Moje światełko na rower ...
- waldek.leg
Moje światełko na rower ...
z pozdrowieniami Waldek,
- waldek.leg
Sterownik również jest "światełkowy" ale w innej konfiguracji, w moduł pakowane jest ponad 5,2A co daje 1,3A w diodę. Menu sterownika troszkę bardziej bogate więcej grup i trybów. Jak czas i chęci pozwolą to zrobię jej sesje nocna ...Gangrena pisze: jaki sterownik?
jakie prądy?
czy świeci odczuwalnie dużo mocniej?
może jakieś foto w akcji?
z pozdrowieniami Waldek,