baza danych o parametrach glowic latarek...?
- Calineczka
- Kontakt:
baza danych o parametrach glowic latarek...?
hej...
kolejne pytanie ktore dzisiaj na forum czytalem...czy ten driver pasuje do tej latarki....a skad ja mam to wiedziec?
Co Wy na to, zeby kolekcjonowac te parametry...znaczy sie glowic i driverkow...wymiary fizyczne.
Rozbierzesz latare, suwmiarka w rece i mierzymy glebokosc, srednice miejsca na driverek, potem na forum a admin/mod dokleja do pierwszego watku...w tym temacie....
?
kolejne pytanie ktore dzisiaj na forum czytalem...czy ten driver pasuje do tej latarki....a skad ja mam to wiedziec?
Co Wy na to, zeby kolekcjonowac te parametry...znaczy sie glowic i driverkow...wymiary fizyczne.
Rozbierzesz latare, suwmiarka w rece i mierzymy glebokosc, srednice miejsca na driverek, potem na forum a admin/mod dokleja do pierwszego watku...w tym temacie....
?
- piXelRider
Kwestia usystematyzowania wpisów i co ma być dokladnie mierzone Ja proponuje pięc wymiarów: Srednica refka na górze na dole jego wysokość i do tego srednica drivera. Ewentualnie krótka notka o rozbieralności światełka i sposobie (łatwości dobrania sie do drivera jeżeli jakies upierdlistwo sie trafia) i może o wielkości PCB
A powinno to wygladać tak:
Smartfire V-65C: reflektor SMO 52mm-18mm-36mm, driver 17mm, PCB 21mm.
A powinno to wygladać tak:
Smartfire V-65C: reflektor SMO 52mm-18mm-36mm, driver 17mm, PCB 21mm.
- Calineczka
- Kontakt: