Kocie dywagacje ;)
U mnie zagoscilo cos nieelektrycznego. Jak narazie dosyc mlode i wazace 0,5 kg.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Oprocz niego w domu biegaja jeszcze dwie wyrosniete sztuki.
U mnie mogło by być różnie, jeszcze nie dawno miałem 5 piranii czerwonychKomarek34 pisze:Obawiam się,że wizyta Twoich kociaków w pobliżu mojego akwarium , zakończyła by się niezłą rzezią....
Rybek oczywiście
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
No to moje skalarki i apisto też miały by niewesoło....Pyra pisze:U mnie mogło by być różnie, jeszcze nie dawno miałem 5 piranii czerwonychKomarek34 pisze:Obawiam się,że wizyta Twoich kociaków w pobliżu mojego akwarium , zakończyła by się niezłą rzezią....
Rybek oczywiście
Pozdrawiam
Pozdrawiam kolegę akwarystę
Proponowalbym przeniesc off topa do innego tematu, wkleje wtedy zdjecia, ktorymi byl zainteresowany krzycho123 i bedzie mozna dyskutowac.
Komarek34 pisze:Aktualnie mam 12 letniego buszowca ostropyskiego, więc żaden bystrzyk się nie uchowa.....Pyra pisze:No to moje skalarki i apisto też miały by niewesoło....
Pozdrawiam kolegę akwarystę
Też pozdrawiam
No , fajny drapieżnik Też mi się podoba ale miałby u mnie ciężko - Ph 5,5/6......
Ja w swoim "baseniku"( jak go nazywa żona), mam m.in. 4 dorosłe skalary. I neony. Populację neonków utrzymuję na poziomie 20 szt. I wszystkie są w doskonałej kondycji. Powód - miesięcznie "znikają" 2-3 neonki. Naturalna selekcja
Pozdrwiam
Ja w swoim "baseniku"( jak go nazywa żona), mam m.in. 4 dorosłe skalary. I neony. Populację neonków utrzymuję na poziomie 20 szt. I wszystkie są w doskonałej kondycji. Powód - miesięcznie "znikają" 2-3 neonki. Naturalna selekcja
Pozdrwiam
He he, ostatnio mi żona kupiła 8 szt neonków.... ostatni zniknął piątego dnia......Komarek34 pisze:Populację neonków utrzymuję na poziomie 20 szt. I wszystkie są w doskonałej kondycji. Powód - miesięcznie "znikają" 2-3 neonki. Naturalna selekcja
Pozdrwiam
A to kilka historycznych już fotek:
Dawno temu w poprzednim akwarium z nożykiem
Tu podczas karmienia ochotką w towarzystwie Akarki z Maronii, Kakadu i kirysków
Młode barwniaki (dwa dożyły dorosłości)
Pozdrawiam
Pochodzenie: zobaczyl czlowieka i przybiegl, najprawdopodobniej ktos chcial sie pozbyc i wypuscil albo wywiozl, krecil sie przy garazach samochodowych.
Stan techniczny: widac ze jedzenia to niemial zbyt duzo. Oprocz tego musi dostac serie wszelkich lekow i szczepionek. Jak narazie zostal wykapany i nabiera sil. Ostro exploruje teren domu. Z dnia na dziej jest ciezszy i widac ze sie rozwija jak na drozdzach. Pierwszego dnia wazyl niecale 450 gram. Minelo 5 dni i wazy juz ponad 500 gram. Nauczyl sie korzystac z kuwety i podjadac z misek innym kotom.
Dosyc dlugo spi, czesto zasypia w najmniej odpowiednim momencie.
Pomimo malych rozmiarow jest waleczny i zaczepia inne kty.
Na koniec starsze koty, rodzestwo.
Krolowczyni, oczywiscie lezenie przez pol dna wiec spiochy w oczach.
Mina typu POKA POKA
Krolowiec
Pochodzenie: zobaczyl czlowieka i przybiegl, najprawdopodobniej ktos chcial sie pozbyc i wypuscil albo wywiozl, krecil sie przy garazach samochodowych.
Stan techniczny: widac ze jedzenia to niemial zbyt duzo. Oprocz tego musi dostac serie wszelkich lekow i szczepionek. Jak narazie zostal wykapany i nabiera sil. Ostro exploruje teren domu. Z dnia na dziej jest ciezszy i widac ze sie rozwija jak na drozdzach. Pierwszego dnia wazyl niecale 450 gram. Minelo 5 dni i wazy juz ponad 500 gram. Nauczyl sie korzystac z kuwety i podjadac z misek innym kotom.
Dosyc dlugo spi, czesto zasypia w najmniej odpowiednim momencie.
Pomimo malych rozmiarow jest waleczny i zaczepia inne kty.
Na koniec starsze koty, rodzestwo.
Krolowczyni, oczywiscie lezenie przez pol dna wiec spiochy w oczach.
Mina typu POKA POKA
Krolowiec