Dla Kodiego
Dla Kodiego
Hej, dziś przedstawiam latarkę którą buduję dla Kodiego, latarka posiada wielki ref SMO, dioda która tam będzie siedziała to SST 90. Dioda będzie pracowała z prądem o natężeniu 9A, zasilanie to pakiet z 6-ciu ogniw 18650 o napięciu 11,1V. Driver który będzie pracował w tej latarce to modowana murata, zajmuje się nią dziś Edim i lada moment będę ją miał u siebie.
Na tę chwilę wykonaną mam głowicę, gdy otrzymam driver będę mógł wykonać dalsze prace, planuję zakończyć ten projekt koło środy lub czwartku. Latarka będzie w czarnym kolorze i będzie posiadała grawerowanie laserowe.
Pozdrawiam.
Na tę chwilę wykonaną mam głowicę, gdy otrzymam driver będę mógł wykonać dalsze prace, planuję zakończyć ten projekt koło środy lub czwartku. Latarka będzie w czarnym kolorze i będzie posiadała grawerowanie laserowe.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
-
- Calineczka
- Kontakt:
Hej, mam awarię w domu i nie miałem czasu żeby zrobić fotki ale uwierzcie mi że latarka świeci jak typowy thower , ilość światła jest spora, mocne skupienie jak na tak duży chip, to lepsza alternatywa dla tych którzy chcieli by mieś takiego małego ręcznego hida. Dziś muszę walczyć dalej z awarią ( wykuwam rurkę od jednego z kaloryferów w salonie, mam niezły kanion w podłodze a jeszcze nie doszedłem do miejsca z którego mam wyciek, z drugiej strony dziwne by rura pexal bez łączenia w podłodze miała uszkodzenie ), jednak spróbuję wieczorem zrobić jakieś zdjęcia . Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Hej, ref jest od Catapulta, na szybko bo jeszcze walczę z awarią w domu zrobiłem dwie fotki,
pierwsza to uzyskiwany beam z odległości 2,5m
a to drugie jest z okna na poddaszu, nie jest to najlepsza jakość bo robiłem je w bardzo prowizoryczny sposób a i mgła dziś spora
Driver w max daje coś koło 8,2A, tak jest ustawiony gdyż przy 9A zaczyna się strasznie szybko nagrzewać a różnica w jasności nie mal nie do zaobserwowania, na fotce mogło w diodę nie iść 8A bo aku który podłączałem miał tylko 10,2V nie wiem ile z takim napięciem jest na ledzie.
pierwsza to uzyskiwany beam z odległości 2,5m
a to drugie jest z okna na poddaszu, nie jest to najlepsza jakość bo robiłem je w bardzo prowizoryczny sposób a i mgła dziś spora
Driver w max daje coś koło 8,2A, tak jest ustawiony gdyż przy 9A zaczyna się strasznie szybko nagrzewać a różnica w jasności nie mal nie do zaobserwowania, na fotce mogło w diodę nie iść 8A bo aku który podłączałem miał tylko 10,2V nie wiem ile z takim napięciem jest na ledzie.
Prace postępują, lampka jest w sumie gotowa, czeka jeszcze na tryt i nałożenie powłoki .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.