Witam,
Szukam driverka, żeby działał od jak najniższego napięcia i miał jak najwięcej A (do 9), czy możecie poradzić gdzie takie cudo kupię? Średnica najlepiej żeby pasowała do latarki na 18650 (o ile pamiętam 17mm) ew ciut większy do latarki na 26650. Driverki po 1.7A są w chinach za 7$szt z wysyłką 5 mode, szukam odpowiednika lub mocniejszego gdzieś jeszcze. Zależy mi żeby pracował od jak najniższego napięcia, 2.2v-2.7v, ew. 3v
A ile max jakas przetwornica może na jednym LiIon/LiFe wydolić? ...piiii... nie wiem czy znajdę krótką latarkę na 2-3ogniwa obok siebie za normalną kasę, wolałbym na jednym.
Moim zdaniem kwestia vf diody i wydajności akumulatora, ale na więcej niż 4 A bym nie liczył - ja mam driver calineczki i 3A na świeżym aku w diodę to max, modowałem na 4A ale nic już się w mocy nie zmieniło - może jak bym włącznik stuningował i wsadził dobre ogniwa to by dało radę
Nie każdy ma nielimitowany transfer oraz łącze światłowodowe (i nie chodzi tu o mnie
Miej to na uwadze. Niektórzy mogą korzystac z Internetu mobilnego lub innego tego typu wynalazku gdzie nabija im transfer.
Pozdrawiam
DNF
Trochę racji masz, choć sam często korzystam z mobilnego i to kompresja/rozmiar pliku ma większe znaczenie, 800mpix nieskompresowane zajmie dokładnie tyle samo A oglądać wolę w dobrej rozdzielczości, nawet telefony miewają większą niż 800mpix.