Sklep www.priceangels.com
Sklep www.priceangels.com
Pozdrawiam
Nie ma co porownywac jakiegos zielonego fujika do bialego z DXa, kto wie czy to wogole podobne do siebie jest??
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Ten fujik to silikon zmieszany z tlenkiem aluminium można sobie zrobić samemu tak jak miesza się składniki żywicy epoksydowej...
A jak może być przewodzący elektrycznie, to można wziąć proszek miedziany, aluminiowy wzgl. grafit
Przewodnictwo cieplne: srebro, 422 W/mK. miedź, 402 W/mK. złoto, 298 W/mK. aluminium, 226 W/mK, Al2O3 25 W/mK, cyna 66 W/mK, stale węglowe 45-65 W/mK, stal nierdzewna 14 W/mK, grafit 25-470 W/mK
Do celów wyczynowych polecam ogniwo Peltiera
A jak może być przewodzący elektrycznie, to można wziąć proszek miedziany, aluminiowy wzgl. grafit
Przewodnictwo cieplne: srebro, 422 W/mK. miedź, 402 W/mK. złoto, 298 W/mK. aluminium, 226 W/mK, Al2O3 25 W/mK, cyna 66 W/mK, stale węglowe 45-65 W/mK, stal nierdzewna 14 W/mK, grafit 25-470 W/mK
Do celów wyczynowych polecam ogniwo Peltiera
gorącego lata...
2010...
przystąpiłem do tego Forum...
2010...
przystąpiłem do tego Forum...
sku. 4579Timmy pisze:Podasz sku?Fluxor pisze:[...] bialego z DXa, kto wie czy to wogole podobne do siebie jest??
Zamówiłem i czekam. Jak przyjdzie spróbuję przetestować i opisać jak przewodzi ciepło w porównaniu do zwykłej pasty termoprzewodzącej.
Pozdrawiam
Odświeżam.
Ktoś kupował i może się podzielić wrażeniami? Ja na razie czekam od 8.03 na paczkę kontrolną bez trackingu. Jak nie pojawi się do poniedziałku to będę ich gnębił.
EDIT: Dziś przesyłka dotarła. W zasadzie wyrobiła się w 14 dni roboczych, więc nie ma co narzekać. Tak więc sklep raczej pewny - ja zrobię tam zakupy po raz kolejny na pewno.
Ktoś kupował i może się podzielić wrażeniami? Ja na razie czekam od 8.03 na paczkę kontrolną bez trackingu. Jak nie pojawi się do poniedziałku to będę ich gnębił.
EDIT: Dziś przesyłka dotarła. W zasadzie wyrobiła się w 14 dni roboczych, więc nie ma co narzekać. Tak więc sklep raczej pewny - ja zrobię tam zakupy po raz kolejny na pewno.
clorox