Mój pierwszy zakup w DX
- Ledowiczka
Mój pierwszy zakup w DX
Witam,
dzięki wspaniałym Forumowiczom udało mi się dokonać pierwszego zakupu w sklepie DX.
Właśnie dziś dotarł do mnie taki (zaledwie tydzień od wysłania z Chin) mały gadżecik http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1311 : wskaźnik UV indeks w cyfrowym termometrem. Wbrew niektórym opiniom na DX działa on całkiem nieźle, dziś w Szczecinie było niemal cały dzień niebo zachmurzone, ale przez chwilkę gdy słoneczko wyjrzało, pokazał mi UV index 2, co jest raczej realnym wynikiem.
Serdeczne dzięki składam Pikom-owi za oświecenie mnie w zakresie płatności etc. !
Teraz kolej na jakąś porządną lampeczkę do rowerka !
Niestety, ciągle nie mogę się zdecydować na konkretny model.
dzięki wspaniałym Forumowiczom udało mi się dokonać pierwszego zakupu w sklepie DX.
Właśnie dziś dotarł do mnie taki (zaledwie tydzień od wysłania z Chin) mały gadżecik http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1311 : wskaźnik UV indeks w cyfrowym termometrem. Wbrew niektórym opiniom na DX działa on całkiem nieźle, dziś w Szczecinie było niemal cały dzień niebo zachmurzone, ale przez chwilkę gdy słoneczko wyjrzało, pokazał mi UV index 2, co jest raczej realnym wynikiem.
Serdeczne dzięki składam Pikom-owi za oświecenie mnie w zakresie płatności etc. !
Teraz kolej na jakąś porządną lampeczkę do rowerka !
Niestety, ciągle nie mogę się zdecydować na konkretny model.
Ostatnio zmieniony środa 25 sie 2010, 20:05 przez Ledowiczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam serdecznie
Ledowiczka
Ledowiczka
Hej
Cieszę się, że mogliśmy pomóc i pierwsze dolary powędrowały do Państwa Środka (niedługo to będzie wiele znacząca nazwa jak już prześcigną gospodarczo USA...) a pierwszy towar przywędrował do Szczecina
Jeśli będzie okazja to podziel się obserwacjami co do dokładności (porównanie z innym źródłem informacji?) kupionego sprzętu - wygląda na dość przydatny w sezonie letnim... Ciekaw jestem jak by się spisywał w samochodzie. Chyba średnio ze względu na szyby
Cieszę się, że mogliśmy pomóc i pierwsze dolary powędrowały do Państwa Środka (niedługo to będzie wiele znacząca nazwa jak już prześcigną gospodarczo USA...) a pierwszy towar przywędrował do Szczecina
Jeśli będzie okazja to podziel się obserwacjami co do dokładności (porównanie z innym źródłem informacji?) kupionego sprzętu - wygląda na dość przydatny w sezonie letnim... Ciekaw jestem jak by się spisywał w samochodzie. Chyba średnio ze względu na szyby
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Ledowiczka
Liro, raczej PRC
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
- Ledowiczka
Raczej nie. Złożyłem ticket i dostałem taką odpowiedź.
Dear ,
Sorry for the trouble .
We will contact with HongKong post. They may need around 10 working days to find your package status. If they confirm the package was lost in transit or return back to us, we will resend or refund to you. Please kindly understand.
Pls contact us again after one more week .
Thank you for your patience .
Best regards,
Joyee