Problem z PayPal
Problem z PayPal
Byłem na poczcie 15lipca, aby wpłacić pieniądze na konto PayPal, z racji iż nie mam swojego konta w banku. Wszystkie dane wpisałem poprawnie sprawdzałem nawet kilka razy.
Dziś poszedłem, na pocztę i dostałem wydruk, że przelew został wykonany 19lipca! Miła pani powiedziała, że na 100% powinno być.
Do dziś nie mam ich na PP.
Co robić?
Dziś poszedłem, na pocztę i dostałem wydruk, że przelew został wykonany 19lipca! Miła pani powiedziała, że na 100% powinno być.
Do dziś nie mam ich na PP.
Co robić?
Pisałem poczta polska, bo nie chciało mi się pisać biuro finansowe
Byłem dziś tam i dostałem wydruk potwierdzenia z INVEST BANKU, doszło 19lipca, więc na 100% powinno być, tak pani mówiła.
Wysłałem to potwierdzenie PayPalowi, zobaczymy co będzie dalej.
Pozdr.
Edit.
Zrozumcie mnie za to biuro finansowe(jestem dziwny), nie chcę warna, czy bana.
Byłem dziś tam i dostałem wydruk potwierdzenia z INVEST BANKU, doszło 19lipca, więc na 100% powinno być, tak pani mówiła.
Wysłałem to potwierdzenie PayPalowi, zobaczymy co będzie dalej.
Pozdr.
Edit.
Zrozumcie mnie za to biuro finansowe(jestem dziwny), nie chcę warna, czy bana.
Re: Problem z PayPal
Timmy załóż konto w mBank Izzy-konto, tam można mieć konto od 14 lat chyba (jeśli niepełnoletność jest powodem nie posiadania konta)Timmy pisze:[...]z racji iż nie mam swojego konta w banku. [...]
Co robić?
Od 13. Wiem, bo może będę miałMardoQ pisze:Timmy załóż konto w mBank Izzy-konto, tam można mieć konto od 14 lat chyba (jeśli niepełnoletność jest powodem nie posiadania konta)Timmy pisze:[...]z racji iż nie mam swojego konta w banku. [...]
Co robić?
Dodam, że PayPal jest od 18lat, wolę nie ryzykować stracenia środków na koncie przez robienie jakichś junior kont.