PayPal - problem

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
sliwma

PayPal - problem

Post autor: sliwma »

Witam,
mam problem z PayPalem, gdyż nie mam 18 lat (i tak zarejestrowałem) i nie mogę się zalogować, gdyż pisze "Konto zostało na stałe zablokowane. Jego saldo wynosi: 0,00 PLN. Wszystkie informacje związane z tym kontem zostały zablokowane i nie mogą być zarejestrowane w przypadku innego konta systemu PayPal.". Pomożecie? Gdyż nie mogę kupować na DXie.
Pzdr. światełkowiczów
Maciej
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Nie rozumiem w czym problem. Skoro zablokowali to jakiś powód musiał być i powinieneś dostać wiadomość dlaczego tak się stało a jak nie dostałeś to przeczytaj regulamin przy rejestracji i tam będzie odpowiedź.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
sliwma

Post autor: sliwma »

No nie mogę zalogować się, bo jak próbuję, to pisze mi, że konto zablokowane, a do Centrum sporów też nie mogę się dostać.
grzesiekp

Post autor: grzesiekp »

Na stronie głównej masz na dole zakładkę "Kontakt z nami". Tam jest możliwość kontaktu mailowego i telefonicznego. ( dla ułatwienia: Obsługa klienta PayPal: 0 801 38 66 86, Od poniedziałku do piątku, od 8:30 do 17:00, maila wysyłasz z formularza na stronie ).

Zadzwoń i wypytaj co i jak.
Pozdrawiam - Grzesiek
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

Ale z tego co pamiętam tam jest napisane że zarejestrować się mogą tylko osoby pełnoletnie, więc nie dziwie się że konto zablokowali.
Timmy

Post autor: Timmy »

Ta, a ciekawe skąd by wiedzieli, że nie ma on 18lat.
Myślisz, że oni każdego sprawdzają?
Ja jakoś nie mam 18lat i wpłacam normalnie na poczcie :)
ODPOWIEDZ