Solarforce Skyline I

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
Fluxor

Solarforce Skyline I

Post autor: Fluxor »

Żeby nie robić off topa w wątku Co sobie kupiliśmy założyłem nowy temat.
Na dobry początek jak założyć tą smyczo/taśme? Jest kółko i sznureczek o dziwnym kształcie. W włączniku dwa otwory, więc jaka myśl technologiczną miał projektant?

Obrazek
Obrazek
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
fredek

Post autor: fredek »

To jest pewnie reklamowa smyczka solarforce, nic dedykowanego tej latarce... zapnij tam sobie np. telefon i jakieś klucze :mrgreen:
Swoją drogą dziwna smyczka... ale latarka wygląda fajnie :)
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Re: Solarforce Skyline I

Post autor: Pyra »

Fluxor pisze:Na dobry początek jak założyć tą smyczo/taśme? Jest kółko i sznureczek o dziwnym kształcie. W włączniku dwa otwory, więc jaka myśl technologiczną miał projektant?
Witam
Moja propozycja: przełóż sznurek przez otwór dupki, zrób pętelkę i zapnij spowrotem na karabińczyk (możesz zapiąć na kółko), potem oba karabińczyki zepnij kółkiem, przekładasz przez ramię i .....

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

O ile smycz wygląda na dosyć pancerną to mały sznurek jest dosyć kiepski. Większa pętelka na rękę nie pasuje a przypięcie do sznurka całej smyczy wzbudza duże obawy że się to urwie. Latarka trochę waży i cała trzyma się na tym cienkim sznurku. Kółko nie wiem po co jest, chyba tak jak stwierdził fredek smycz do kompletu nie pasuje.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

a moja doszła z wgnieceniem na głowicy, bo przysłali ją w ZWYKŁEJ kopercie. Żadnych bąbelków... LED ma zniszczoną soczewkę, widać ref przy upadku się poruszył. Druga sprawa, a w sumie trzecia, sprawdźcie jak LOW świeci. Paskudne migotanie.....w Skyline II to samo...
anduril

Post autor: anduril »

Reklamacja, nie ma co odpuszczać.
Co do najniższego low, to rzeczywiście nieużywalne, ma chyba kilkanaście Hz... ale jasność też jak dla mnie średnio sensowna. Ciut wyżej jest lepiej pod każdym względem.
ODPOWIEDZ