naprawa sku:15880 gdzie w gdansku kupic diode shotkego?

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Marian

naprawa sku:15880 gdzie w gdansku kupic diode shotkego?

Post autor: Marian »

Mam drajwer 15880 niestety chyba przez modyfikacje zwiekszenia pradu zjaralem diode shotkego tak przynajmniej wyczytalem swojego czasu w watku, bodajze http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... 80&start=0 .
Sadze, ze to ta dioda padla gdyz z innego drajwera wyciagnalem jakas diode, wlutowalem i drajwer ozyl lecz nie na dlugo (kilkanascie sekund) i z tej diody poszedl dymek. Wiec moze dioda miala za maly prad (obudowa byla mniejsza niz oryginalna). Gdzie w Gdansku mozna kupic taka diode? Znam sklepy: Gdansk za heweliuszem, wrzeszcz (Jesionowa) i ten na przymorzu (chyba Wojska polskiego, kolo uniwerku) no i jeszcze na Hallera. W ktoryms z tych sklepow dostane taka diode?Moze ktos sie orientuje, bedzie latwiej niz objezdzac wszystkie po kolei. Drajwer lezy juz jakis czas martwy i przydaloby sie go w koncu reanimowac.
Awatar użytkownika
night_82

Post autor: night_82 »

Skoro wiesz gdzie szukać to bym proponował tam sprawdzić może mają a może się dowiesz o innym sklepie
Marian

Post autor: Marian »

A moze doczytasz post do konca lub dokladniej. Wiem gdzie sa te sklepy ale moze jakiegos nie znam i moze ktos z trojmiasta orientuje sie w asortymencie danego sklepu i pomoze
cyt samego siebie :razz: :"Moze ktos sie orientuje, bedzie latwiej niz objezdzac wszystkie po kolei"
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Marian, podjedz do mnie jutro za dnia, dam Ci jakis zamiennik...
ODPOWIEDZ