Driver do sst-50 lub sst-90 na 230V
Driver do sst-50 lub sst-90 na 230V
Chciałem zrobić oświetlenie podwórka na sst50 lub sst90 ale mam poważny problem bo nie wiem czym to zasilać ? Jest dostępny może jakiś gotowiec albo może prosty układ który człowiek w miarę umiejący trzymać lutownicę w ręce (czyli ja) jest w stanie wykonać?
A może lepiej zastosować inne LEDy ? Wybrałem sst50 bo na takiej mam zrobioną latarkę i jak zaświecę z góry na podwórko to świeci dokładnie tak jak potrzebuje.
A może lepiej zastosować inne LEDy ? Wybrałem sst50 bo na takiej mam zrobioną latarkę i jak zaświecę z góry na podwórko to świeci dokładnie tak jak potrzebuje.
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=2366
W tym temacie masz driver, jak jest też dostępny na allegro. Wystarczyło wklikać w google
W tym temacie masz driver, jak jest też dostępny na allegro. Wystarczyło wklikać w google
ILPT
Ten driver to ja mam w swojej latarce i wiem o nim nie od wczoraj ale ja potrzebuję czegoś bezpośrednio na 230v 50Hz ale dzięki za zainteresowanie tematem
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
-
- Calineczka
- Kontakt:
Wersja bardziej budżetowa to gógel: wpisz TATAREK lub MEAN WELL, ale nie wiem czy mają takie napięcia jak Cie interesują, bo prądy pewnie tak.
This right here, has been cer-ti-fied,
for years.. ahhhahhh-ah-ah-ah-ah-ah
He's got soul up in his blueprint, and he's ready to vocalize
So we, passin the mic your way, come on testify..
for years.. ahhhahhh-ah-ah-ah-ah-ah
He's got soul up in his blueprint, and he's ready to vocalize
So we, passin the mic your way, come on testify..