Kolejna latarka 3xXP-G Carclo 20mm
Kolejna latarka 3xXP-G Carclo 20mm
Kolejna latarka z dziedziny Carclo 20mm 3xXP-G, w tej sztuce na pokładzie zagości driver liniowy Edima, w max na diody podanie zostanie 3,6A czyli 1,2A na każdą sztukę. Co tu więcej dodawać, fotki pokażą resztę.
Oczywiście zawsze można zmienić strony środkowego korpusu co troszkę zmieni wygląd latarki.
Pozdrawiam.
Oczywiście zawsze można zmienić strony środkowego korpusu co troszkę zmieni wygląd latarki.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- Calineczka
- Kontakt:
Hej, no wreszcie Adam trafiłem w Twój gust , chyba już wiem co lubisz w latarkach.
Pawelsz, jeżeli chodzi o kontrolę temperatury to drążę temat mam nadzieję iż wszystko skończy się pozytywnie.
Pawelsz, jeżeli chodzi o kontrolę temperatury to drążę temat mam nadzieję iż wszystko skończy się pozytywnie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Witam!
Ostatecznie latareczka trafiła do mnie - i jestem szczęśliwy
Trzy diody xp-g o temp. ok. 5500K (w realu bardzo przyjemny odcień), sterownik liniowy Edima 5-20-50-100%, ok. 1,2A w max. w diodę.
Latareczka (którą dla własnych potrzeb nazwałem "midlight" ) dostała czarną powłokę - z tego co wiem podobną do tej
Pasuje do uchwytu Fenix'a.
Poniżej kilka poglądowych fotek, w tym porównanie wielkości do Nitecore Defender Infinity (zasilanie 14500) i JetBeam'a Ultra (zasilanie 18650 - takie jak midlight)
pozdrawiam
yano
p.s. można podziwiać i zazdrościć
Ostatecznie latareczka trafiła do mnie - i jestem szczęśliwy
Trzy diody xp-g o temp. ok. 5500K (w realu bardzo przyjemny odcień), sterownik liniowy Edima 5-20-50-100%, ok. 1,2A w max. w diodę.
Latareczka (którą dla własnych potrzeb nazwałem "midlight" ) dostała czarną powłokę - z tego co wiem podobną do tej
Pasuje do uchwytu Fenix'a.
Poniżej kilka poglądowych fotek, w tym porównanie wielkości do Nitecore Defender Infinity (zasilanie 14500) i JetBeam'a Ultra (zasilanie 18650 - takie jak midlight)
pozdrawiam
yano
p.s. można podziwiać i zazdrościć
Ostatnio zmieniony czwartek 10 cze 2010, 15:02 przez yano, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
dziękuję
i do widzenia
yano
dziękuję
i do widzenia
yano
- Calineczka
- Kontakt:
Latarka uzyskuje prędkość ___________światła więc nikt nie ucieknie , za jakieś 2 tygodnie powinienem mieć wreszcie troszkę więcej czasu dla siebie i wtedy powstanie troszkę nowych lampek. Jak kogoś interesuje to pokarzę lampy ogrodowe jak i oświetlenie pracujące z automatyczną bramą ogrodzeniową, będzie troszkę ciekawych rozwiązań. To już niebawem.
Lennin - mam nadzieję iż Twoja będzie równie udana .
Pozdrawiam.
Lennin - mam nadzieję iż Twoja będzie równie udana .
Pozdrawiam.