podziękowania

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
romanroman

podziękowania

Post autor: romanroman »

witam. od jakiegoś czasu o tym myślę, ale zawsze jakoś odkładałem napisanie tego postu.
z racji rozległych zainteresowań próbowałem korzystać w przeszłości z forów dotyczących tych zainteresowań, niestety przeważnie klimat, styl wypowiedzi, wartość merytoryczna rozcieńczona bełkotem, awanturnictwem i chamstwem części użytkowników zniechęcała mnie na tyle skutecznie że w krótkim czasie z tych forów znikałem.
potrzebowałem światła do nurkowania, zupełnie przypadkiem znalazłem światełka.pl. jeżeli chodzi o optoelektronikę moja wiedza jest żadna, jednak spotkałem się tu ze zrozumieniem i cierpliwością a moja pytania nigdy nie pozostawały bez odpowiedzi. moje lampy nurkowe powstały, wykonał je dla mnie jeden z forumowiczów, poświęcając mi swój czas i uwagę (przy okazji naszego spotkania w przystępny sposób została mi przekazana wiedza, która, mam nadzieję zaowocuje nowym światłem w przyszłości).
ale do rzeczy:
jestem pod wrażeniem pracy administratorów i moderatorów, dbałości o treść i formę wypowiedzi oraz o bezpieczeństwo użytkowników.
wiem z doświadczenia ile to wymaga pracy i czasu. bardzo bym chciał żeby było tak cały czas bo dzięki temu jakie to forum jest, moje zainteresowanie tematem światełkowym z obojętności powoli zamienia się w pasję. a pasji jak wiadomo nigdy nie za wiele ;)
bardzo wam za to dziękuję.
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Mimo iż to nie ja zasłużyłem na podziękowania, to jednak miło było przeczytać tak budujący w treści post.
Dziękujemy również i będziemy się starali utrzymać, to co zostało już przez moich Kolegów wypracowane i z takim trudem utrzymywane.

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

romanroman, wzruszyłeś mnie ;) .
Nie wiem jak Ci dziękować za te Słowa...
Są one dla nas dowodem na to, że nasz trud nie idzie na marne, i że sposób w jaki staramy się kształtować charakter forum jest, ośmielę się to napisać, dobry ;)
Gdy forum powstawało, naszym podstawowym celem było stworzenie takiego miejsca w sieci, w którym wartościami są chęć pomocy i dzielenie się swoją wiedzą, zamiłowanie do światła i światełek, wzajemny szacunek i chęć wspólnego robienia różnych rzeczy...jak i budowania klimatu miejsca, do którego chce się wracać,w którym chce się być.
To my tworzymy forum, Panowie, wszyscy razem ;)
My (czyt. administracja szeroko pojęta) staramy się tylko pilnować, by to małe dziecko raczkowało we właściwym, naszym zdaniem, kierunku :mrgreen:
Jeszcze raz dzięki!!!
DNF

Post autor: DNF »

Ostatnio zaniedbuje forum, ale wiadomo-matura na karku.
Czytajac te slowa, az sie milo czlowiekowi robi :)
Nie mam tak olbrzymiego wkladu w to forum, jak np Calineczka, czy tez Pikom, ale staram sie jak moge :)
Roman, dziekujemy za te slowa :)

Co do wartosci merytorycznej oraz dbalosci o jezyk-uwzglednilem to w swojej prezentacji maturalnej z j.polskiego :)

Pozdrawiam
DNF

Edycja:
Roman, wpadnij na zlot, dopiero zobaczysz co to mila atmosfera :)
Awatar użytkownika
romanroman

Post autor: romanroman »

pyra zasłużyłeś. przecierz to właśnie ty udzielałeś mi pierwszych odpowiedzi w temacie mojej latarki :)
ODPOWIEDZ