TIABLO TL-1 PROGRAMOWANIE

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
artmix

TIABLO TL-1 PROGRAMOWANIE

Post autor: artmix »

WITAM.
mam problemik z progarmowaniem Tiablo TL-1
nie bardzo moge przełączać między trybami któr to latarka miec powinna , nie moge uzyskać sygnału sos , testu baterii , błyskania co 2 sek i zmiany nateżenia
Moge włączyć 50% - strobo - 100% , lub którys z tych trybów na stałe i nic więcej
Czy ktoś ma podobne problemy ??
Bo latarka jak za tą cene wydała mi się bardzo atrakcyjna , świeci zajefajnie no ale producent oferuje w niej wiele funkcji tylko.... jak to uruchomic ;)
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Post autor: greg »

A instrukcji nie dostałeś? Do A10-G na ten przykład jest i cała konfiguracja opisana ładnie się tam znajduje. Do Twojej też powinienneś otrzymać, zapytaj dostawcę.
Awatar użytkownika
artmix

greg, instrukcja jest , na stronach producenta i dystrybutora i mam kontakt z dystrybutorem , ale myśle ze trafiłem jakas wadliwą , niestety jak bym nie klikał tak wychodzi jak opisałem.
a tak powinna dzialac http://www.youtube.com/watch?v=zp5lJO9kD5M
no i ma problemy z bateriami 14500 ( moja itp eluma tez , nie zmienia trybow tylko staly i strobo a ma trzy plus strobo)
Jestem laikiem jesli chodzi o swiatelka ale mnie fascynuja , a zajmuje sie automatyka, wiec po przeczytaniu instukcji robiulem dokladnie tak samo i tak jak mi odpisal dystrybutor , no i jest jak jest.
Chodzi mi o to czy ktos ma podobny problem
Pozdro
Marcio

Post autor: Marcio »

Te latarki maja problem z trybami z ogniwami 14500. Sprobuj z NiMH albo alkalicznymi. Powinno dzialac. Jesli sie sprawdzi, to chyba nic z tym nie mozna zrobic.
Awatar użytkownika
artmix

no z 14500 3,6V Tiablo tez ma problem , mruga czesto przes 2 sek i wlacza 100% , można troszke modulowac ale nic poza tym
a baterie wstawilem duracell powerpix , i probowalem na akusach 1,2v NiMh i to samo , czekam na dostawe bateri litowych 1,5 v i zobacze , tylko dziwne bo powinny dzialc od 0,9 do 4,2 V ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zp5lJO9kD5M
ODPOWIEDZ