4xXP-G 35mm

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
Awatar użytkownika
midi

4xXP-G 35mm

Post autor: midi »

Witam, kolejna konstrukcja na soczewce 4xXP-G 35mm, driver Cali&Df , trzy tryby ciągłe i jeden stroboskop , zasilanie 4,2V. Całość jeszcze nie złożona, czekam na driver :wink: .
Pozdrawiam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
arthx

Post autor: arthx »

pieknie to Ci wychodzi - masz TALENT !
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Kurcze muszę się zgłosić do programu " mam talent " w ręce pilnik i kawałek alu jak się postaram to nawet gwinty tym pilnikiem pierdyknę i w 10min będzie gotowe światełko :mrgreen: a jak zaświecę po oczach to jury ze stołków pospada :shock: .
To taki żarcik jak by się ktoś nie domyślił :razz: bo jak byście zobaczyli co dziś za zlecenie dostałem to chyba byście nie uwierzyli. Tak w skrócie z prostokąta muszę zrobić koło i ma jeszcze świecić :-| , chyba fotkę zrobię przed i po zabiegu ( tylko wcale jakoś pewności nie mam że mi się to uda )
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Rób foty, obowiązkowo... !!!
Pozdr.
Pikom
gorgu

Post autor: gorgu »

Fajna lampka.

Mógłbyś wrzucić zdjęcia pokazujące, jak ta lampka świeci po "czarnym" asfalcie?
Awatar użytkownika
night_82

Post autor: night_82 »

Jak się nie uda to przynajmniej docenimy za chęci i próbę, sam jestem ciekaw co takiego masz zrobić
ODPOWIEDZ