Witam wszystkich Światełkowiczów!
Zanim złośliwy Admin (z którego słynie ta witryna ) mnie uziemi za zadawanie głupich pytań, chcę nadmienić, że użyłem przycisku szukaj, a jeśli nic nie znalazłem to świadczy to o kiepskim jego (rzeczonego przycisku oczywiście) działaniu.
A teraz do rzeczy. Do tej pory korzystałem z usług DX, ale światełka które mnie interesują, są tam od dłuższego czasu niedostępne. Dlatego też chciałbym się dowiedzieć, jakie szanowni forumowicze mają doświadczenia z zakupami w sklepie bestofferbuy.
Z góry dzięki za odpowiedzi i rzeczowe uwagi.
Pozdrawiam,
/imago
Zakupy na www.bestofferbuy.com
- Calineczka
- Kontakt:
bestofferbuy.com ma bazę danych skopiowaną z DX (przynajmniej jeśli chodzi o starsze pozycje). To że mają coś na stronce, nie oznacza, że mają to w magazynie lub są w stanie ściągnąć. Dla przykładu wisi tam Jetbeam C-LE, którego od blisko półtora roku nie idzie już nigdzie dostać. Owszem, zamówić możesz, ale za kilka dni dostaniesz e-mail z informacją, że nie są w stanie zrealizować zamówienia. Wtedy albo wybierzesz sobie co innego, albo zwracają Ci pieniądze.
Jeśli planujesz zakup właśnie takiej staroci, której na DX od wielu, wielu miesięcy już nie ma, to najprawdopodobniej nie kupisz jej też na BOB.
Jeśli planujesz zakup właśnie takiej staroci, której na DX od wielu, wielu miesięcy już nie ma, to najprawdopodobniej nie kupisz jej też na BOB.