czy da się przerobić driver

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
Rysiu.

czy da się przerobić driver

Post autor: Rysiu. »

dostałem od kolegi driver o którym wiem że działał z baterią 18650 a na wyjściu natężenie nie przekraczało 1A
Chodzi o to czy da się go przerobić żeby dawał max 350mA bo nie chciałbym spalić tej diodyklik a nie pisze ile max może płynąć , nie mam pojęcia jakie tryby to posiada ale wystarczy żeby migało bo to będzie do lampki tylnej >fajnie by było gdyby miał taki przygasający tryb jak w bocialarce 2.0<
Chodzi o to czy ktoś by mógł to tak przerobić bo nie mam zielonego pojęcia o projektowaniu układów ani też o programowaniu >oczywiście pomoc w cenie<
Obrazek
Trochę niewyraźne ale komórkę akurat miałem pod ręką
Ostatnio zmieniony niedziela 08 lis 2009, 17:01 przez Rysiu., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Odlutuj dwa AMC7135 będziesz wtedy miał 350mA.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Rysiu.

a które 2 :?: bo tam są 3 takie
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Które Tobie pasuje ;)
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Rysiu_01_92, drobna uwaga! Napięcia nie podaje się w amperach! Prąd podajemy w amperach! Powinieneś był napisać "a na wyjściu prąd nie przekraczał 1A".
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
Rysiu.

Miodosław pisze:Rysiu_01_92, drobna uwaga! Napięcia nie podaje się w amperach! Prąd podajemy w amperach! Powinieneś był napisać "a na wyjściu prąd nie przekraczał 1A".
faktycznie wkradł się błąd
poprawione
ODPOWIEDZ