Witam.
Chcę kupić latarkę do max 400zł prosta w obsłudze, bez anduril, najlepiej z rampingiem, z bardzo dobrą widocznością na min 400m i taka co się długo nie grzeje na turbo.
Używam rzadko ale do wszyskiego, tzn koło domu i do lasu. Najważniejsze dla mnie to prosta obsługa. Podoba mi się astrolux ea02 czy convoy l21a ale wszystko ma andruil. Chciałabym coś jak Sofirn sp33v3 jest prosta w obsłudze tylko ja potrzebuję trochę bardziej skupione światło z lepszym zasięgiem.
Jest coś takiego?
Szukam latarki bez Andruil, prostej w obsłudze z dalekim zasięgiem
Re: Szukam latarki bez Andruil, prostej w obsłudze z dalekim zasięgiem
A dlaczego bez Andura? z rampingiem to tylko z Andurem bo zapewnia to czym napchano Andura - przemyślane triki i sposoby działania sterownika sygnowane BLF-em a wciśnięte przez chinoli do swoich świecideł.
Sztandarowym projektem są wszystkie Astroluxy a najbardziejny wg mnie to https://www.banggood.com/pl/Astrolux-FT ... ID=6137975 (z Czech masz w kilka dni i bateryjka w komplecie):
- świeci mocno choć nie laserowo - po mojemu lepiej bo i szerzej na tych 500m widzisz - chyba że chcesz laser to SST40 lub lepiej SFT40
- ramping wpisany jest w konstrukcję na dzień dobry - działa logarytmicznie a nie liniowo od wyciągnięcia latary z worka.
- załącz wyłącz i Turbo dostępne są 1-2 kliknięciami
prościej się nie da ...
a pozostałe programowe wynalazki są dostępne ale ukryte - voila ...
Sztandarowym projektem są wszystkie Astroluxy a najbardziejny wg mnie to https://www.banggood.com/pl/Astrolux-FT ... ID=6137975 (z Czech masz w kilka dni i bateryjka w komplecie):
- świeci mocno choć nie laserowo - po mojemu lepiej bo i szerzej na tych 500m widzisz - chyba że chcesz laser to SST40 lub lepiej SFT40
- ramping wpisany jest w konstrukcję na dzień dobry - działa logarytmicznie a nie liniowo od wyciągnięcia latary z worka.
- załącz wyłącz i Turbo dostępne są 1-2 kliknięciami
prościej się nie da ...
a pozostałe programowe wynalazki są dostępne ale ukryte - voila ...