Przyszedł do mnie z Chin Convoy S2+ w stanie dziwnym, tj. koperta z zewnątrz była suchutka, natomiast w środku koperty wszystko pływało - pudełko było całkowicie przemoczone a latarka w środku wilgotna. Na logikę nie mogło zalać przesyłki, bo i koperta z zewnątrz wraz z etykietą byłyby mokre. Czy jest możliwe, że ta wilgoć to nie jest woda tylko jakiś smar, którego Chińczyk nie pożałował i siknął z grubej rury? Czym to usunąć i czy w ogóle jest szansa, że latarka będzie działała? Jeszcze się nie odważyłem wkładać ogniwa...
Zalana przesyłka od Chińczyka - przemoczony Convoy S2+
Piękna hodowla Trichocomaceae w środku Tak, to woda/wilgoć. Na Twoim miejscu bym reklamował (koniecznie wyślij im zdjęcia). Lampkę należy rozebrać na czynniki pierwsze i wszystko dokładnie wyczyścić alkoholem izopropylowym (IPA + szczoteczka do zębów).
PS. Swoją drogą ja bardzo często czuję charakterystyczny zapach pleśni w hostach Convoy,a. Wszystko i tak zawsze myję IPA więc nie ma z tym problemu. Chodzi zapewne o warunki przechowywania tych części...
PS. Swoją drogą ja bardzo często czuję charakterystyczny zapach pleśni w hostach Convoy,a. Wszystko i tak zawsze myję IPA więc nie ma z tym problemu. Chodzi zapewne o warunki przechowywania tych części...
Sometimes darkness can show you the light