Dzień dobry.
Sporo jeżdżę po nocach, po mieście a także poza.
Zastanawiam się nad kolejnym swiatełkiem.
Lubie mieć dużo światła i z tego względu zastanawiam się nad kdlitker BL70s ale z tego co wyczytałem za bardzo oslepia innych uczestników ruchu. Stąd też druga lampka której się przyglądam to solarstorm x3.
Wszystko znalezione na aliexpress.
Co myślicie? Może jakaś inna lampka w podobnym budżecie?
KDLITKER BL70s czy solarstorm? Czy może coś innego?
Jeżeli ustawisz latarkę idealnie na wprost, nawet jakąś niedrogą, to też będziesz oślepiać. X3 była polecana ale po modach, nawet na forum był o tym wątek.
Co do BL70s, to jest bestia którą znam z praktyki. Aby nie oślepiać trzeba ją skierować lekko w dół. Jak będziesz w lesie, prostujesz i wszystko jak na dłoni
Co do BL70s, to jest bestia którą znam z praktyki. Aby nie oślepiać trzeba ją skierować lekko w dół. Jak będziesz w lesie, prostujesz i wszystko jak na dłoni
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Wszystko zależy ile czasu ma świecić taka lampka. U majfrend'ów można kupić parę lampek drogowych z własnym zasilaniem ale świecą 1-2h max.
Z pakietem wg. mnie na drogę fajna jest Roxim X4, jest też X7 która po podłączeniu do powerbank'u odpala tryb Off road . Z hybryd cała seria Ravemen od PR600 do PR1600
Z pakietem wg. mnie na drogę fajna jest Roxim X4, jest też X7 która po podłączeniu do powerbank'u odpala tryb Off road . Z hybryd cała seria Ravemen od PR600 do PR1600
Wystarczy mi około 2h świecenia duża ilością światła.
A jeśli chodzi o lampki Zanflare B3 i solarstorm x3 to która będzie dawać więcej światła? Głównie chodzi mi o odległość.
A jeśli chodzi o lampki Zanflare B3 i solarstorm x3 to która będzie dawać więcej światła? Głównie chodzi mi o odległość.
Ostatnio zmieniony niedziela 19 maja 2019, 22:32 przez Panjarek, łącznie zmieniany 1 raz.