Witajcie
Wymieniłem sterownik w latarce (convoy s2) jednak chińczyk dał bardzo twardą sprężynkę i popsuła mi ogniwa- plusy powyginała. Przelutowałem starą sprężynkę i jest niby ok jednak dalej mi coś nie pasuje. Dla ojca kupiłem taką samą latarkę ale ma 2x dłuższą sprężynkę i jest ona bardzo miękka. Pod jaką nazwą szukać takiej sprężynki?
sprężynki do latarki-baterii
- smokuxx1987
Czy te ogniwa są marki Panasonic ?
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
@smokuxx1987 dzięki
@Dziubek panasonic i LG (choć LG jak by lepiej znosiły to jednak problemem była sprężynka- dopóki był stary sterownik było ok a po wymianie sterownika ogniwa pokrzywione. NA początku myślałem spadła lampka i wygięło "plusa" ale później okazało się że połowa baterii jest powciskana na szczęście większość jest z demontażu i była za darmo lub prawie za darmo (jak bym miał nówki bym się wkurzył (choć może bym wcześniej zareagował).
@Dziubek panasonic i LG (choć LG jak by lepiej znosiły to jednak problemem była sprężynka- dopóki był stary sterownik było ok a po wymianie sterownika ogniwa pokrzywione. NA początku myślałem spadła lampka i wygięło "plusa" ale później okazało się że połowa baterii jest powciskana na szczęście większość jest z demontażu i była za darmo lub prawie za darmo (jak bym miał nówki bym się wkurzył (choć może bym wcześniej zareagował).