Opus BT-C3100 - Jaka najniższa cena
Opus BT-C3100 - Jaka najniższa cena
Mam Lii-500, ale dwa kanały padły. Dwa pozostałe niby działają, ale czas na nową ładowarkę. Tym razem postanowiłem Opusa nabyć.
Na Aliexpress jest za 29$, Gearbest 35$.
Czekać na jakąś promocję czy raczej bez szans na niższą cenę ?
Nie spieszy mi się, mogę do lata poczekać
Na Aliexpress jest za 29$, Gearbest 35$.
Czekać na jakąś promocję czy raczej bez szans na niższą cenę ?
Nie spieszy mi się, mogę do lata poczekać
Ładowarka
LiitiKala 500 , czy Opus GT 3100 , którą kupić ? A może inną ? Cena drugoplanowa .
Każdy poleci Ci co innego. Sprecyzuj co chcesz od ładowarki. Jakie ma mieć funkcje itp.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Dziubek
Ma naładować , rozładować i ponownie naładować . Pokazać pojemność rozładowaną i ponownie
władowaną . Prąd rozładowania najlepiej do 2A . Byłem kiedyś czynnym modelarzem samochodowym (elektryki i spaliniaki ) podupadłem na zdrowiu ( lata robią swoje 72
i pozostała ładowarka IMAX BC 6AC. leży już ze 4 lata i nawet jej z pudełka nie wyciągałem .
Ma naładować , rozładować i ponownie naładować . Pokazać pojemność rozładowaną i ponownie
władowaną . Prąd rozładowania najlepiej do 2A . Byłem kiedyś czynnym modelarzem samochodowym (elektryki i spaliniaki ) podupadłem na zdrowiu ( lata robią swoje 72
i pozostała ładowarka IMAX BC 6AC. leży już ze 4 lata i nawet jej z pudełka nie wyciągałem .
Ostatnio zmieniony piątek 12 paź 2018, 17:05 przez lech149, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz fajną ładowarkę, to po co pchać się w coś nowego ? Generujesz tylko koszty niepotrzebnie. Możesz szukasz czegoś prostszego w obsłudze ?
Moje recenzje oświetlenia na YouTube