Wyprzedaż z eagletac-store.com

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
phantom

Wyprzedaż z eagletac-store.com

Post autor: phantom »

Jak w temacie, z różnych powodów eagletac-store.com (część imperium 4sevens) kończy przygodę z tą marką, na wszystkie produkty Eagle-Taca jest 40% (!!!) zniżki po wpisaniu kodu EAGLE40. Ja już kupiłem T10L (zawsze chciałem go mieć :mrgreen: ), to jedna z niewielu okazji żeby kupić dobrą latarkę w cenie z DX...

www.eagletac-store.com
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Ano ceny tych latarek nie są złe wręcz bym powiedział stosunek jakość cena rewelacja. Czemu mają sami sobie robić konkurencje (qarki etc).
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
pawelsz

Post autor: pawelsz »

latarka dobra (chyba-chociaż brak niskiego low nie brzmi dobrze), ale przesyłka z 4S z US nie jest dobra- ja nie będę ryzykować ponownego zakupu
Awatar użytkownika
lennin

Ano ginie nagminnie. :/
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
phantom

Mi tam jeszcze nic nie zginęło...
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Post autor: greg »

Jako opcja jest "Insurance (up to $100) $5.00", może warto wydać piątaka więcej?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>

kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Awatar użytkownika
lennin

Tylko przy tej opcji nie zaniżą kwoty na kopercie bo to sie mija z celem i raczej masz wtedy bankowo UC dopłatę ;) Tak to sobie wymyśliłem.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
phantom

Jak kupujesz np. Eagle-Taca P100C2 za 25$ to chyba nie zadeklarują 100$? Raczej nie, a przy niższych wartościach UC się nie czepia. Cena jak z DX tzn np. 77zł za P100C2 dla mnie jest wystarczająco zachęcająca.
Awatar użytkownika
pawelsz

ubezpieczenie wysyłek z 4S nie działa w PL - w sumie płaci się za nic
dodatkowo ich przesyłki ida jako first class mail - nie ma trackingu ani nic, nawet nie wiadomo czy wysłali
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Czyli, ryzyk-fizyk? Ceny po obniżce kuszące...
Może inaczej zapytam. Kto u nich kupował i przesyłka doszła, a komu ukradli? Jest szansa na sukces większa niż 50%? :)
Awatar użytkownika
phantom

Jakiś tam tracking jest, kończy sięna "electronic shpping info received" po tygodniu jest w domu :wink:
Póki co do mnie doszły wszystkie, nawet jak wysyłałem z powrotem w ramach gwarancji, to nie było problemów.
Awatar użytkownika
pawelsz

nie phantomie, to nie jest tracking, to jest ino elektroniczne info, że ktoś ponoć wysłał coś
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Przejdźmy do konkretów. Kto z Was kupował w www.eagletac-store.com i paczka wsiąkła w czeluściach poczty polskiej?

Awatar użytkownika
pawelsz

kupowałem z 4sevens, ale to to samo - wsiąkł mi promocyjny feniks- a czy w PL, tego nie wiem, Toniowi tez wcinało paczki od nich.
polecam Simple Shipping na ich stronie
Please keep in mind that once the package is shipped it becomes the responsibility of the buyer. We cannot be responsible for lost packages.
i to w Insurance
Afghanistan, Algeria, Angola, Bangladesh, Barbados, Benin, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Burkina Faso, Burma, Burundi, Cambodia, Cameroon, Cape Verde, Central African Republic, Chad, Congo, Cuba, Djibouti, Dominican Republic, Ecuador, Ethiopia, Gabon, Ghana, Guinea, India, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Kenya, Liberia, Libya, Malaysia, Mali, Mauritania, Morocco, Myanmar, Niger, Nigeria, North Korea, Oman, Pakistan, Papua/New Guinea, Poland, Romania, Rwanda, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Slovenia, Solomon Islands, Somalia, Sudan, Syria, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Yemen, Yugoslavia
ja tam już nie kupię
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Jasne. Jednak to loteria, jak widzę. Sam miałem również "wtopę", wcięło mi paczkę z shiningbeam. Z kolei, druga na inny adres doszła w tydzień.

ODPOWIEDZ