Wyprzedaż z eagletac-store.com
Wyprzedaż z eagletac-store.com
Jak w temacie, z różnych powodów eagletac-store.com (część imperium 4sevens) kończy przygodę z tą marką, na wszystkie produkty Eagle-Taca jest 40% (!!!) zniżki po wpisaniu kodu EAGLE40. Ja już kupiłem T10L (zawsze chciałem go mieć ), to jedna z niewielu okazji żeby kupić dobrą latarkę w cenie z DX...
www.eagletac-store.com
www.eagletac-store.com
Jako opcja jest "Insurance (up to $100) $5.00", może warto wydać piątaka więcej?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Przejdźmy do konkretów. Kto z Was kupował w www.eagletac-store.com i paczka wsiąkła w czeluściach poczty polskiej?
kupowałem z 4sevens, ale to to samo - wsiąkł mi promocyjny feniks- a czy w PL, tego nie wiem, Toniowi tez wcinało paczki od nich.
polecam Simple Shipping na ich stronie
polecam Simple Shipping na ich stronie
i to w InsurancePlease keep in mind that once the package is shipped it becomes the responsibility of the buyer. We cannot be responsible for lost packages.
ja tam już nie kupięAfghanistan, Algeria, Angola, Bangladesh, Barbados, Benin, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Burkina Faso, Burma, Burundi, Cambodia, Cameroon, Cape Verde, Central African Republic, Chad, Congo, Cuba, Djibouti, Dominican Republic, Ecuador, Ethiopia, Gabon, Ghana, Guinea, India, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Kenya, Liberia, Libya, Malaysia, Mali, Mauritania, Morocco, Myanmar, Niger, Nigeria, North Korea, Oman, Pakistan, Papua/New Guinea, Poland, Romania, Rwanda, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Slovenia, Solomon Islands, Somalia, Sudan, Syria, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Yemen, Yugoslavia
Jasne. Jednak to loteria, jak widzę. Sam miałem również "wtopę", wcięło mi paczkę z shiningbeam. Z kolei, druga na inny adres doszła w tydzień.