Przyszła do mnie latarka i mam taki problem ,chociaż może ma tak być przy grubym szkle , przy włączeniu latarki szkło robi się mleczne.
[/url]
http://www.swiatelka.pl/upload_img/obra ... 464828.jpg
Thorfire Td26
Hej,
wygląda jakby to była para wodna. Latarka się nagrzewa i dlatego masz taki efekt po włączeniu. Jeśli masz możliwość odkręcić górny pierścień, zdjąć szybkę i włączyć latarkę, woda powinna odparować. Oczywiście trzeba bardzo uważać na pyłki i palce na szybce i refie. Raczej bym tego nie wycierał.
Można też oczywiście reklamować. Według mnie to nie jest normalne. Co to za latarka i gdzie kupiona?
edit: Ok to jest Thorfire Td26, wodoszczelna... czyli będzie szczelnie trzymać wodę w środku.
wygląda jakby to była para wodna. Latarka się nagrzewa i dlatego masz taki efekt po włączeniu. Jeśli masz możliwość odkręcić górny pierścień, zdjąć szybkę i włączyć latarkę, woda powinna odparować. Oczywiście trzeba bardzo uważać na pyłki i palce na szybce i refie. Raczej bym tego nie wycierał.
Można też oczywiście reklamować. Według mnie to nie jest normalne. Co to za latarka i gdzie kupiona?
edit: Ok to jest Thorfire Td26, wodoszczelna... czyli będzie szczelnie trzymać wodę w środku.
Rozkręć ja i skręć w jakimś suchym i chłodnym miejscu ... w chłodni może?;) - chodzi o to że teraz jest w niej "mokre powietrze" i jak się podgrzewa od ciepła diody to się paruje woda i osadza się na szybie - bo latarka szczelna i nie ma jak odparować. W chłodniach powietrze jest suche i nie powinno być po zapaleniu latarki tego efektu - powietrze w niej będzie "suche".
No właśnie , to nie jest para bo jak wyłączę to nic nie widać , a jak załączę to od razu takie mleko widać , ktoś wie jak to można rozkręcić ?
Ostatnio zmieniony środa 08 sie 2018, 21:33 przez rychu147, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupiona na ali , bardziej to wygląda jak by była czymś ubrudzona od środka tylko jak odkręcić ten pierścień ? Jak poświecę inną latarką do środka to dziwnie to wygląda , jeszcze jedno zdjęcie pod innym kątem . Napisałem do sprzedawcy zobaczymy co odpisze .roniin pisze:Hej,