Latarka - proszę o pomoc
Latarka - proszę o pomoc
Witam
Pracuje na statku i chciałbym zakupić latarkę na tą okazje.
- Potrzebuje latarkę budżetową do 100 zł + - 20 zł.
- Latarkę w zestawie już akumulatorkiem i ładowarką a najlepiej w takiej opcji gdzie moga ładować ją z microusb. Na yotube widziałem latarke atactical a1 oraz a1s i fajne mi się wydają ale tylko do zakupu przez amazona który liczy są ekstra 50 zł za przesyłke i tax. Napisane free shiping ale jak się dalej po klika to chcą extra kase bo zakupy poza USA.
- Latarkę ze światłem o zimnej barwie bo na statku jest ciepła barwa światła bym miał kontrast.
- Raczej taką gdzie mogę skupić światła np z zoomem.
- taką którą zamówie w Polsce przez neta i przyjdzie za kilka dni a może jakieś ogłoszenie ktoś widzi i może linka podesłać.
- latkę do trzymania w ręku a nie czołową. Chyba że czołowa ma możliwośc zooma i może być też do trzymani aw ręku jak standardowe latarki.
- z klipsem bym mógł do ubrania roboczego przyczepić
- poleconego sprzedawcę albo chociaż link bo niechce by mnie ktoś oszukał
chętnie też mogę odkupić od kogoś z forum
Pracuje na statku i chciałbym zakupić latarkę na tą okazje.
- Potrzebuje latarkę budżetową do 100 zł + - 20 zł.
- Latarkę w zestawie już akumulatorkiem i ładowarką a najlepiej w takiej opcji gdzie moga ładować ją z microusb. Na yotube widziałem latarke atactical a1 oraz a1s i fajne mi się wydają ale tylko do zakupu przez amazona który liczy są ekstra 50 zł za przesyłke i tax. Napisane free shiping ale jak się dalej po klika to chcą extra kase bo zakupy poza USA.
- Latarkę ze światłem o zimnej barwie bo na statku jest ciepła barwa światła bym miał kontrast.
- Raczej taką gdzie mogę skupić światła np z zoomem.
- taką którą zamówie w Polsce przez neta i przyjdzie za kilka dni a może jakieś ogłoszenie ktoś widzi i może linka podesłać.
- latkę do trzymania w ręku a nie czołową. Chyba że czołowa ma możliwośc zooma i może być też do trzymani aw ręku jak standardowe latarki.
- z klipsem bym mógł do ubrania roboczego przyczepić
- poleconego sprzedawcę albo chociaż link bo niechce by mnie ktoś oszukał
chętnie też mogę odkupić od kogoś z forum
Ale jaka nitcore proponujesz? Moge wydac do 120 zl to ponad 30 dolarow.Ladowana na usb z zoomem ostatecznie ladwoana znladowarki ale najlepiej by w zestawie juz bylantanladowarka i akumulator w tych 120 zl.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 16 kwie 2018, 16:07 przez Klejna, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Latarka - proszę o pomoc
@piteros. Znajdziesz taką spełniającą poniższy warunek?
Klejna pisze:taką którą zamówie w Polsce przez neta i przyjdzie za kilka dni
Wiecznie w drodze.
Żadnymi dobrymi, zwykłymi z obi . Ale jak byłem na statku to przełożony miał latarkę taką że jak ją włączył z mostka to widać było bardzo dobrze oświetlony punkt z 50 metrów dalej. I tak troszkę po zazdrościłem . Ale wiadomo mógł mieć coś powyżej budżetu.pietros pisze:Spójrz na Eagle Eye X2R albo Convoy S9. Obydwie z opcją ładowania i mieszczą się w budżecie. Zoomu niestety brak.
Z jakimi latarkami miałeś do tej pory do czynienia?
Latarka może świecić szeroko i blisko, albo skupionym promieniem daleko. Zoom-a nikt raczej tu nie poleci, zwłaszcza w takiej cenie. Ale aby dobrze oświetlić punkt z 50 m, to żaden wyczyn, newet te szeroko świecące wystarczą.Klejna pisze:jak byłem na statku to przełożony miał latarkę taką że jak ją włączył z mostka to widać było bardzo dobrze oświetlony punkt z 50 metrów dalej
Klejna, odrzuć zoomy typu Bailong, "miljon Watuf, miljon LuMenuf" itp.
Koledzy dobrze Ci proponują, albo najtaniej S2+ + ogniwa + ładowarka albo szukaj czegoś pokroju S9 gdzie masz ładowarkę wbudowaną w latarkę. Z droższych rozwiązań masz Astroluxa S42 ale to już raczej wykracza poza zakładany budżet i nie wiem jak się będziesz zapatrywał na mini grzałkę do rąk.
Osobiście wg. mojej opinii na początek proponowałbym Ci S2+ z refem OP, do tego dobrać ładowarkę nawet na jedno ogniwo pokroju Lii-100 i ze dwa ogniwa na początek.
Koledzy dobrze Ci proponują, albo najtaniej S2+ + ogniwa + ładowarka albo szukaj czegoś pokroju S9 gdzie masz ładowarkę wbudowaną w latarkę. Z droższych rozwiązań masz Astroluxa S42 ale to już raczej wykracza poza zakładany budżet i nie wiem jak się będziesz zapatrywał na mini grzałkę do rąk.
Osobiście wg. mojej opinii na początek proponowałbym Ci S2+ z refem OP, do tego dobrać ładowarkę nawet na jedno ogniwo pokroju Lii-100 i ze dwa ogniwa na początek.
Ostatnio używane
S41, EC03, H03
S41, EC03, H03