Problem z kaidomain
Problem z kaidomain
Potrzebuję pomocy przy robieniu zakupów w kaidomain A konkretnie nie wiem jak zamówić, założyłem konto, wybrałem produkt, dochodze do zakładki Place Order i kiedy wciskam Place Your Order wyżuca mnie do strony PayPal i komunikat: Sorry — your last action could not be completed, podejrzewam, że chodzi o Coupon Code: pod zamówieniem, ale nie wiem skąd go wziąć.
Hmmm... idąc po kolei, będąc w "koszyku":
Kliknąć w ikonę po prawej u góryProceed to Checkout
Potem kliknąć w opcję: Use Credit Card / PayPal shipping address (Recommended)
I na tym ekranie nie wpisuję nic, zwłaszcza do Coupon Code i przechodzi dalej do strony logowania PayPal'a, potem bez problemu, po zalogowaniu, jestem na stronie "Sprawdź szczegóły płatności". Wszystko przechodzi bez problemu. Może coś nie tak z Twoją przeglądarką? Ja właśnie przeszedłem przed chwilą cały proces zamówienia, ale w IE 6
Kliknąć w ikonę po prawej u góryProceed to Checkout
Potem kliknąć w opcję: Use Credit Card / PayPal shipping address (Recommended)
I na tym ekranie nie wpisuję nic, zwłaszcza do Coupon Code i przechodzi dalej do strony logowania PayPal'a, potem bez problemu, po zalogowaniu, jestem na stronie "Sprawdź szczegóły płatności". Wszystko przechodzi bez problemu. Może coś nie tak z Twoją przeglądarką? Ja właśnie przeszedłem przed chwilą cały proces zamówienia, ale w IE 6
Pozdr.
Pikom
Pikom