Starter do serwera, jaki operator?
Starter do serwera, jaki operator?
Witam,
Panowie przeszukuje oferty operatorów na kartę i mam problem, potrzebuje startera z możliwie najdłuższym terminem ważności konta na połączenia wychodzące, karta będzie w "serwerze" zrobionego ze smartfona.
Więc potrzebuje jakiegoś pakietu internetowego myślę że okolice 2-5GB starczy mi na rok.
Nie ma potrzeby LTE, serwetek służy jedynie do obsługi sterownika "inteligentnego" domu.
Kojarzy Ktoś może jakaś dobrą ofertę?
Pozdrawiam
Panowie przeszukuje oferty operatorów na kartę i mam problem, potrzebuje startera z możliwie najdłuższym terminem ważności konta na połączenia wychodzące, karta będzie w "serwerze" zrobionego ze smartfona.
Więc potrzebuje jakiegoś pakietu internetowego myślę że okolice 2-5GB starczy mi na rok.
Nie ma potrzeby LTE, serwetek służy jedynie do obsługi sterownika "inteligentnego" domu.
Kojarzy Ktoś może jakaś dobrą ofertę?
Pozdrawiam
Główny spammer tego Forum
Po tym jak Orange wyłączył możliwość przedłużenia bonusu danych na rok, pozostaje chyba Play z opcją 6GB za 25 zł.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Telefon robi jako router wifi, łączy się z nim przełącznik, ja mając telefon z internetem steruje sterownikiem.
Wsytaczy zwykły starter z internetem, testowane.
A w Play co to za taryfa? Byłem ostatnio w salonie i dali mi zwykły starter który działał przez tydzień, trzeba go doładowywać co miesiąc.
Wsytaczy zwykły starter z internetem, testowane.
A w Play co to za taryfa? Byłem ostatnio w salonie i dali mi zwykły starter który działał przez tydzień, trzeba go doładowywać co miesiąc.
Jesteś pewny?Barton_ pisze:Jest taryfa w PLAY o ważności konta rok po każdym doładowaniu. Raz w roku 5 zeta i rok ważności.
Posiedziałem wczoraj trochę, ale nie umiem znaleźć tej oferty, jak byłem z tydzien temu w Play to gość zapewniał mnie że takiej oferty nie ma, ale często nie są obeznani.
Wolałbym Play, mam główny nr w Play, internet play itp. więc było by mi wygodniej.
Jest rok ważności konta ale i widzę, że jakąś nową ofertę wprowadzili, też bez limitu ważności.
Trzeba by doczytać jak z internetem, z pakietami.
Rok ważności
Ta nowa oferta
Trzeba by doczytać jak z internetem, z pakietami.
Rok ważności
Ta nowa oferta
A więc tak, nie mogę zrobić drugiej karty tylko do internetu, po małej męczarni z Panem z plaja stwierdził że nie ma wogóle takiej możliwości, jak mu powiedziałem że Kolega tak na pewno ma, to mnie zbył że to tylko na abonament działa - odpuściłem.
Wziąłem nowa kartę, Play od nowa - nie jest idealna ale wystarczy.
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam
Wziąłem nowa kartę, Play od nowa - nie jest idealna ale wystarczy.
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam
Miałem na myśli właśnie abonament, po prostu założyłem że masz na abonament, i chyba nic nie pisałeś o prepaid Mój brat ma nr u pomarańczowych i ma dwie dodatkowe karty do internetu ze współdzielonym pakietem z głównego konta. Nie wyobrażam sobie żeby takie coś działało w ofercie na kartę. Ot nieporozumienieProLight pisze:to mnie zbył że to tylko na abonament działa