No cóz , jeszcze raz "Odmłodzenie szperacza"

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Jotta

No cóz , jeszcze raz "Odmłodzenie szperacza"

Post autor: Jotta »

No to jeszcze raz.
Szczególnie witam Tę osobę , która bez dania mi możliwości, usunęła mój temat (po edycji postu , post wcięło). Wiem zasady są i trzeba ich przestrzegać, a WŁADZA, no cóż.... .
Panowie witam wszystkich bez wyjątków i mam nadzieję, że znajdziecie dla laika hobbysty, czas, pomoc i wyrozumiałość.
Ale do do tematu.
Jak już wcześniej pisałem, mam zamiar odmłodzić, stary szperacz, zasilany akumulatorem 6V, oświetlany zwykłą halogenową żarówką.
Chciałbym aby po modyfikacjach pozostał zasięg skuteczny 500m, i czas pracy ciągłej około 2,5godz.
Kilku Kolegów zdążyło się już wypowiedzieć, zanim władza zadziałała.
Niestety nie zdążyłem wszystkiego doczytać. Wszystkich którzy już pisali w temacie ,proszę powtórzcie swoje posty cobym zdążył poczytać Wasze dobre, i fachowe rady.

Z poważaniem.
Ostatnio zmieniony piątek 07 lip 2017, 15:52 przez Jotta, łącznie zmieniany 1 raz.
plecho1
Kontakt:

Post autor: plecho1 »

Ja bym jednak poszedł w HID :) viewforum.php?f=10
GanzConrad

Post autor: GanzConrad »

Barton_

Post autor: Barton_ »

Na początek pokaż zdjęcia światełka. Najlepiej z pomiarami istotnych elementów jak komora baterii.
Wiecznie w drodze.
Jotta

Post autor: Jotta »

Barton_ pisze:Na początek pokaż zdjęcia światełka. Najlepiej z pomiarami istotnych elementów jak komora baterii.
wieczorem wrzucę fotki.
ODPOWIEDZ