Cześć
Oferowano mi pracę, ja z niej nie skorzystam, ale pytano mnie, czy znam, kogoś innego, kto by się nadawał.
Wymagania:
- uprawnienie elektryczne 1kV
- bystrość umysłu, by umieć znaleźć co jest przyczyną awarii, (najczęściej czujki, paski klinowe...)
- angielski by się mailowo dogadać z technikami z zagranicznych firm serwisujących urządzenia. Urządzenia nowe, na gwarancji, serwis pod telefonem w razie poważniejszych problemów.
Praca:
- konwersacja / przeglądy urządzeń hali magazynowej, taśmociągi, owijarki, i inne tego typu proste urządzenia.
- dobudowa instalacji elektrycznych (dodatkowe gniazda, dodatkowe oświetlenie...)
- przeglądy regałów wysokiego składowania - trzeba regularnie kontrolować, czy coś nie zostało uszkodzone - BHP
- 3 zmiany po 8h 7 dni w tygodniu według wcześniejszego grafiku, lub dyspozycyjność w tym czasie (pod telefonem).
- różne inne prace "złotej rączki", usprawnienia istniejących rozwiązań w razie potrzeby.
Ja na tym stanowisku widzę majsterkowicza, któremu rozebranie, naprawienie / przerobienie i złożenie latarki nie sprawia problemów, no i nie boi się pracy
aaa, zaczęcie pracy najlepiej jak najszybiciej, bo jeszcze miesiąc mają poprzedniego technika, który by mógł przeszkolić nowego...
Chętni, proszę o kontakt ze mną, to jeszcze mogę doprecyzować i skontaktować z pracodawcą. 790250714
Pozdrawiam, Kuba
Praca dla elektryka - Szczecin Załom
Praca dla elektryka - Szczecin Załom
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255