jak na dx skorzystac ze znizki przy wiekszej ilosci?
jak na dx skorzystac ze znizki przy wiekszej ilosci?
witam,
juz sie kiedys nad tym zastanawialem, nijak jak wbije np 3 sztuki i mam te sama cene, jest napisane ze znizka 3+ , klepie 4 szt cena ta sama, moze ktos mnie oswieci:)??
juz sie kiedys nad tym zastanawialem, nijak jak wbije np 3 sztuki i mam te sama cene, jest napisane ze znizka 3+ , klepie 4 szt cena ta sama, moze ktos mnie oswieci:)??
Pozdrawiam,
Michał
Michał
pod ceną, pod przciskiem 'add to wish list', obok napisu 'overview' kliknij taką jakby zakładkę 'Buy 3+ and save'. Tam masz wszystko opisane.enter BULKRATE as a coupon code to [...] activate the rates.
Ostatnio zmieniony niedziela 16 sie 2009, 20:18 przez Volt, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam robie pierwsze kroki na DX i mam następujący problem, wybrałem kilka produktów kliknąłem na Bulkrate i wyskakuje mi dodatkowo do zapłaty 1,7$ jest jakas możliwość pozbycia sie tego? Tracking numer też tyle kosztuje ale jego można łatwo usunąć klikajac Remove:/
"Registered Air Mail ##
1.70 Package Tracking Service is mandatory for BULKRATE orders" plus
" Paid Package Tracking Number " kolejne 1,7$
"Registered Air Mail ##
1.70 Package Tracking Service is mandatory for BULKRATE orders" plus
" Paid Package Tracking Number " kolejne 1,7$
Chyba znalazłem rozwiązanie, jest banalnie proste, zniżki nalicza nie jak sie dokona zakupu 3 sztuk tego samego towaru a nie ogólnie 3 sztuk, klikając na BULKRATE faktycznie naliczana jest tylko 1 raz opcja za 1,7 jak to ujoł "paweł" lecz poco to komu jesli nie mozna z niej skorzystac a usunięcie lity produktów nie usówa naliczania za Bulkrate po szybkim przeczytaniu FAQ na DX można dojść do wniosku ze w zakladce CARD gdzie sa nasze towary, u dołu prawej strony jest "magiczny" słabo widoczny przycisk "Remove the BULKRATE coupon" on właśnie usuwa (chyba heh ) opcje i naliczenie za zkorzystanie z opcji Bulkrate jest to w takiej ramce Checkout poniżej przyciskow PayPal'owych
jest to troszkę dziwne, to podnoszenie ceny jednostkowej przy bulkrate, ale suma sumarum dostajemy lepsze ceny.
zobaczmy na przykładzie
Uchwyt rowerowy
Kupując 1sztukę zapłacimy 1.54 USD ze zwykłą przesyłką.
a kupując ich 10szt nagle jednostkowa cena skacze do 1.88USD, ale po sumarycznie zapłacimy 1.38USD i to z trackingiem.
Oczywiście gdyby nie uwzględniać trackingu za 1.70 USD cena by wyniosła 1.20USD, a więc troszkę taniej, no ale tracking jest liczony raz, przy większej ilości ta cena się rozkłada
zobaczmy na przykładzie
Uchwyt rowerowy
Kupując 1sztukę zapłacimy 1.54 USD ze zwykłą przesyłką.
a kupując ich 10szt nagle jednostkowa cena skacze do 1.88USD, ale po sumarycznie zapłacimy 1.38USD i to z trackingiem.
Oczywiście gdyby nie uwzględniać trackingu za 1.70 USD cena by wyniosła 1.20USD, a więc troszkę taniej, no ale tracking jest liczony raz, przy większej ilości ta cena się rozkłada
- Załączniki
-
- DX2.JPG (57.08 KiB) Przejrzano 156 razy
-
- DX1.JPG (57.9 KiB) Przejrzano 151 razy