Convoy s2+ a dodatkowa głowica na UV ?

Czyli wszystko co potrzebne prawdziwemu DIY'owi;) Porady, pytania i opisy używanego przez nas sprzętu.
Mowca

Convoy s2+ a dodatkowa głowica na UV ?

Post autor: Mowca »

Witam
Chciałbym zmontować sobie taką osobną głowicę na UV do convoya s2+, którą po prostu będzie można w razie potrzeby zmienić. Jaki sterownik i diodę zastosować?
Ostatnio zmieniony niedziela 15 sty 2017, 19:36 przez Mowca, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pietros

Post autor: pietros »

Sterownik i dioda nie wydają się być problemem. Gdzie kupisz samą głowicę do S2+?
Awatar użytkownika
sp5it

Post autor: sp5it »

NCSU276A U365 700mA driver
My flashlight is smaller than yours...
Mowca

To będzie trzeba kupić po prostu hosta. No ale z tą diodą to ciężko coś znaleźć. Na fasttechu nic, ali podobnie. znalazłem jedną, to cena zaporowa. Lepiej opłaca się kupić gotowca.
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Samej głowicy zapewne nigdzie nie znajdziesz do kupienia. Pozostaje Ci tylko całość, albo host i samodzielne złożenie albo gotowiec, jest s2+ z uv diodą na banggood.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Mowca

Wiem, że jest na BG. Ale chciałem sam złożyć. Lepiej się wtedy takich zabawek używa;)
ODPOWIEDZ