Folia termokurczliwa PVC rękaw
Folia termokurczliwa PVC rękaw
Witam,
potrzebuję na szybko kupić rękaw termokurczliwy do zgrzania pakietów, zna ktoś w Polsce sklep w którym znajdę rękawy?
Zaznaczę że na BTO/Batimex nie ma takich jak ja potrzebuje.
Wymiar który potrzebuje to 125-130mm nie może być przezroczysty.
potrzebuję na szybko kupić rękaw termokurczliwy do zgrzania pakietów, zna ktoś w Polsce sklep w którym znajdę rękawy?
Zaznaczę że na BTO/Batimex nie ma takich jak ja potrzebuje.
Re: Folia termokurczliwa PVC rękaw
Cześć, sprecyzuj co to za wymiar: średnica długość, szerokość ?Fon pisze:Witam,
Pzdr
Jeśli ten wymiar, to średnica, to nie szukaj w sklepach elektronicznych, ale w hurtowniach elektrycznych. Tam mają koszulki o bardzo dużych średnicach. Ale mają one z reguły grubą ściankę i wewnątrz jest klej. Bo koszulki te występują już jako mufy termokurczliwe.
Opcją, jeśli nie dostaniesz koszulki, jest użycie izolacyjnej taśmy samowulkanizującej. Jak się zleje, to będzie nie do rozebrania.
Opcją, jeśli nie dostaniesz koszulki, jest użycie izolacyjnej taśmy samowulkanizującej. Jak się zleje, to będzie nie do rozebrania.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 gru 2016, 15:27 przez BKK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dokładnie,niestety ścianki po zgrzaniu będą dosyć grube i ogniwa przykleją się dosyć mocno.BKK pisze: Tam mają koszulki o bardzo dużych średnicach. Ale mają one z reguły grubą ściankę i wewnątrz jest klej. Bo koszulki te występują już jako mufy termokurczliwe.
Mogę ci taki odcinek rury termo dać,też jestem z katowic,tylko jaka ma być średnica przed zgrzaniem.
Reszta na priv.
Panowie dziękuje za pomoc, ale stosuje rękawy PVC od dłuższego czasu i nie chcę zmieniać tego.
Przy zastosowaniu Mufy mam obawy czy ogniwa nie zostaną prze grzane podczas obkurczania.
Jak na złość akurat zabrakło mi tego wymiaru, który jest prawie nie osiągalny w Polsce, a żółci bracia za oceanu dają ciała z wysyłką już czekam trochę
Przy zastosowaniu Mufy mam obawy czy ogniwa nie zostaną prze grzane podczas obkurczania.
Jak na złość akurat zabrakło mi tego wymiaru, który jest prawie nie osiągalny w Polsce, a żółci bracia za oceanu dają ciała z wysyłką już czekam trochę