Latarka E3 XM-L T6 rozszerzenie o kolejne ogniwo.

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
sunkist

Latarka E3 XM-L T6 rozszerzenie o kolejne ogniwo.

Post autor: sunkist »

Witajcie.

Chodzi mi po głowie zrobić gimbal ręczny do kamery sportowej wg gotowych pomysłów w sieci na bazie tej latarki, tylko pojawia się mały problem, otóż potrzebna jest przedłużka na trzecie ogniwo i tu nie umiem sobie poradzić wprawdzie w internecie jest mnóstwo takich przedłużek np ta lecz Bg odpisał mi że nie będzie pasować, oraz dedykowanej nie ma.
Czy ktoś z Was może wie jak to zrobić, czy może jakaś inna przedłużka by pasowała ??

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 17 lip 2016, 17:32 przez sunkist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

A wiesz, że przedłużka to nie wszystko ? Masz pewność, że latarka obsłuży więcej ogniw ?

Po 2 po co do takiej latarki pchać przedłużkę ? Przecież takie zoomy świecą tak tragicznie, że nie ma sensu tego w ogóle tykać (nawet patykiem przez szmatę :mrgreen: )
Parametry z kosmosu. Jak to cudo ma 500 lumenów to będzie rewelacja.
ILPT
sunkist

Bardzo dziękuję za odzew, ale chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi.

Chcę zrobić gimbal na bazie latarki, będzie wykorzystana tylko dolna część.Wprawdzie ten projekt działa ale nie wiadomo jak długo ponieważ napięcie z dwóch ogniw to już jest minimum, idealnie były by cztery ogniwa.
Awatar użytkownika
endrju1

Post autor: endrju1 »

Do tego wynalazki trzeba by na zamówienie dorabiać przedłużkę. W sumie to na jedno wyjdzie jak by od razu dorobić pojedynczy element mieszczący 3-4 ogniwa. Ewentualnie szukać takiego elementu od innej latarki.
sunkist

Dorobienie na zamówienie pewnie wyjdzie bardzo drogo.
Dlatego szukam tu pomocy w znalezieniu pasującej przedłużki.
ODPOWIEDZ