Witam, czy ktoś z was robił zakupy w tym sklepie ?
Chcę w nim wydać 100 zł. Zadałem pytanie, ale odpowiedzi brak, dlatego szukam informacji.
Jak macie jakieś info piszcie.
semicon.com.pl - ktoś robił zakupy w sklepie ?
semicon.com.pl - ktoś robił zakupy w sklepie ?
Ostatnio zmieniony wtorek 21 cze 2016, 19:35 przez skaktus, łącznie zmieniany 1 raz.
ILPT
Mnie otwiera się taka informacja:
"BUDOWA SERWISU
Witamy serdecznie,
Prace nad przeniesieniem wszystkiego do nowego serwisu niestety muszą jeszcze potrwać. Spodziewamy się przywrócenia pełnej funkcjonalości w ciągu 14 dni. Jest bardzo duży asortyment towarów i nie jest możliwy import ze starego serwisu do nowej platformy, wszystko powstaje od nowa. Prosimy wysyłanie zamówień e-mailem na adres biuro@marshalltown.pl , w sprawach bardzo pilnych - tel. 518 750 740 lub 509141072.
Za utrudnienia przepraszamy.
Produkty wysyłamy w ciągu 48 godzin. Warunki dostaw nie zmieniły się. "
"BUDOWA SERWISU
Witamy serdecznie,
Prace nad przeniesieniem wszystkiego do nowego serwisu niestety muszą jeszcze potrwać. Spodziewamy się przywrócenia pełnej funkcjonalości w ciągu 14 dni. Jest bardzo duży asortyment towarów i nie jest możliwy import ze starego serwisu do nowej platformy, wszystko powstaje od nowa. Prosimy wysyłanie zamówień e-mailem na adres biuro@marshalltown.pl , w sprawach bardzo pilnych - tel. 518 750 740 lub 509141072.
Za utrudnienia przepraszamy.
Produkty wysyłamy w ciągu 48 godzin. Warunki dostaw nie zmieniły się. "
Masz rację
Prawidłowy adres to semicon.com.pl - już poprawiłem.
Co do zakupów. Zaczniemy od zalet:
-zakup w niedzielę
-opłata za zakupy w poniedziałek rano
-wtorek 13 kurier przywiózł przesyłkę
-zamówiłem ogniwo Peltiera, które zapakowano w folię, potem koperta bąbelkowa, którą włożono w kolejną kopertę bąbelkową a całość w dużą tekturową kopertę UPS
Wady:
-zadałem pytanie w sprawie ogniwa 2 czerwca, do dnia dzisiejszego brak jakiejkolwiek odpowiedzi, sklep olewa maile
Prawidłowy adres to semicon.com.pl - już poprawiłem.
Co do zakupów. Zaczniemy od zalet:
-zakup w niedzielę
-opłata za zakupy w poniedziałek rano
-wtorek 13 kurier przywiózł przesyłkę
-zamówiłem ogniwo Peltiera, które zapakowano w folię, potem koperta bąbelkowa, którą włożono w kolejną kopertę bąbelkową a całość w dużą tekturową kopertę UPS
Wady:
-zadałem pytanie w sprawie ogniwa 2 czerwca, do dnia dzisiejszego brak jakiejkolwiek odpowiedzi, sklep olewa maile
ILPT