Surefira L1 - pytanie o zasilanie
-
Surefira L1 - pytanie o zasilanie
Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym zacnym forum chciałbym się grzecznie z wszystkimi przywitać A więc :
Witam wszystkich serdecznie
Od jakiś 10 lat jestem szczęśliwym posiadaczem latarki Surefire L1 Digital zasilanej jedną baterią CR 123A. I tu mam do szacownego grona pytanie - czy da radę toto zasilić akumulatorkiem RCR 123A ? Jak ją kupowałem, to otrzymałem informację, że ta latareczka trawi tylko baterie
Ostatnio "wycyganił" ją ode mnie mój nastoletni syn i używa ją z taką częstotliwością, że musiał bym pracować tylko na baterie
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam - Jacek
Witam wszystkich serdecznie
Od jakiś 10 lat jestem szczęśliwym posiadaczem latarki Surefire L1 Digital zasilanej jedną baterią CR 123A. I tu mam do szacownego grona pytanie - czy da radę toto zasilić akumulatorkiem RCR 123A ? Jak ją kupowałem, to otrzymałem informację, że ta latareczka trawi tylko baterie
Ostatnio "wycyganił" ją ode mnie mój nastoletni syn i używa ją z taką częstotliwością, że musiał bym pracować tylko na baterie
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam - Jacek
-
ermi1, Z pewnością jest, ale to już wyższa szkoła jazdy. Jednak polecam zapoznać się tym wątkiem: http://www.torch.pl/forum/index.php/topic,58232.0.html i ewentualnie pytać tutaj, może ktoś mądrzejszy niż ja Ci odpowie
Pozdro
Pozdro