Latarka jako powerbank

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Gregor887

Latarka jako powerbank

Post autor: Gregor887 »

Próbuję przekonać siebie, że posiadanie kolejnej - tym razem z górnego pułapu mocy - latarki jest dla mnie niezbędne do życia :mrgreen: . Zasilanie trzema lub czterema aku 18650. Jednym z argumentów miałoby być wszechstronne zastosowanie:
-światełko - to oczywiste,
-awaryjne zasilanie czyli powerbank do innych urządzeń,
-urządzenie rozruchowe do auta - i gdyby do tego się nadało, to pewnie bym przegrał i popełnił zakup. Są takie gotowe latarki czy trzeba coś modyfikować?
W elektronice jestem lajkonikiem :wink: , sam ewentualnej przeróbce nie podołam.
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

Gregor887 pisze:urządzenie rozruchowe do auta - i gdyby do tego się nadało, to pewnie bym przegrał i popełnił zakup. Są takie gotowe latarki czy trzeba coś modyfikować?
W elektronice jestem lajkonikiem :wink: , sam ewentualnej przeróbce nie podołam.
Chyba, że mowa o autku RC spalinowym i podgrzaniu jego świecy, bo 3-4szt 18650 nie podołają normalnemu samochodowi.
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

www.banggood.com/LUMINTOP-SD75-CREE-XHP ... 06201403!A auta tym nie odpalisz ale resztę wymogów spełnia, i jest kod zniżkowy na to od M4D M4X :wink:
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Gregor887

Post autor: Gregor887 »

No ładne sprzęcicho...
W tym budżecie to pewnie i BlitzWolf i jakieś dobre światełko by się zmieściło. Dobrze że podrzuciłeś taki linek, trochę ochłonąłem :mur:
ODPOWIEDZ