Mosiężna podkładka pod diodę
Mosiężna podkładka pod diodę
Jako, że to mój pierwszy post to pragnę z tej okazji wszystkich powitać bardzo serdecznie
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć mosiężną podkładkę pod diodę mocy. Chciałby nieco zmodyfikować moją latarkę i nie bardzo wiem skąd wziąć takie ustrojstwo.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć mosiężną podkładkę pod diodę mocy. Chciałby nieco zmodyfikować moją latarkę i nie bardzo wiem skąd wziąć takie ustrojstwo.
Cześć. Witam kolegę ze Szczecina
Napisz jaką diodę chcesz wykorzystać. Napisz, albo wstaw zdjęcia jaką masz latarkę do przeróbki.
W tej chwili nie wiem co chcesz uzyskać i z czego, temu pytam. Boję się że chcesz użyć diody o montażu jak np. P4 a to trochę stara technologia, ale może się mylę.
Ps. Daleko od Warszawa mieszkasz? Bo ja przy Warszawie i jak byś chciał coś latarkowego porównać, albo obgadać, to zapraszam do mnie. (w tej sprawie na priv się możemy dogadać )
Pozdrawiam Kuba
PS podłoża wejdą w <20mm
Napisz jaką diodę chcesz wykorzystać. Napisz, albo wstaw zdjęcia jaką masz latarkę do przeróbki.
W tej chwili nie wiem co chcesz uzyskać i z czego, temu pytam. Boję się że chcesz użyć diody o montażu jak np. P4 a to trochę stara technologia, ale może się mylę.
Ps. Daleko od Warszawa mieszkasz? Bo ja przy Warszawie i jak byś chciał coś latarkowego porównać, albo obgadać, to zapraszam do mnie. (w tej sprawie na priv się możemy dogadać )
Pozdrawiam Kuba
PS podłoża wejdą w <20mm
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
No elo
Targeo podaje, że 519-577 km, w zależności od tego jaką trasę wybiorę
"Pastylka" pod płytkę najlepiej żeby była z miedzi, okrągła i gruba na 1-3 mm, wtedy można by ją postawić na kawałku miedzianej blachy przy pomocy palnika i cyny.
Nie mam zamiaru przerabiać żadnej latarki, chcę własną lampkę zbudować.
Ty się nic nie bój, taką właśnie diodę mam zamiar użyćBoję się że chcesz użyć diody o montażu jak np. P4 a to trochę stara technologia, ale może się mylę.
Najpierw piszesz, że witasz kolegę ze Szczecina...Cześć. Witam kolegę ze Szczecina
...a później się pytasz czy daleko od Warszawy mieszkam. Niezły mindfuck XDDDaleko od Warszawa mieszkasz?
Targeo podaje, że 519-577 km, w zależności od tego jaką trasę wybiorę
"Pastylka" pod płytkę najlepiej żeby była z miedzi, okrągła i gruba na 1-3 mm, wtedy można by ją postawić na kawałku miedzianej blachy przy pomocy palnika i cyny.
Nie mam zamiaru przerabiać żadnej latarki, chcę własną lampkę zbudować.
5-cio groszówka sprzed ostatniej reformy walutowej idealnie się nadaje - po spolerowaniu do tego celu
mosiądz manganowy (M-Mn) 19,5mm średnicy
Specjalnie na tą okazję odkładam jak gdzieś dostanę w " reszcie "
mosiądz manganowy (M-Mn) 19,5mm średnicy
Specjalnie na tą okazję odkładam jak gdzieś dostanę w " reszcie "
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm