Słuchajcie, zakupiłem latarkę Solarforce L2 wraz z ogniwem Panasonic 3400 mAh.
Moje pytania:
1. czy do latarki nie powinna być czasem dołączona instrukcja obsługi? W pudełku nic nie znalazłem
2. Czy ogniwo Panasonic 3400mAh nie powinno być oryginalnie zapakowane? Dostałem sam akumulatorek luzem..
3. Czy taki akumulatorek z pkt2 mam podładowac, czy od razu używać w latarce aż do rozładowania?
Instrukcje masz chyba na stronie internetowej.
Ogniwo mogłeś dostać luzem.
Sprzedawca sprawdzony, więc nic się nie martw tylko śmiało używaj!
Pozdrawiam
Thx. Kontakt, doradztwo - wszystko perfekto, tak tylko zapytałem, bo jak kupowałem scream02 z mactronica otrzymalem fajnie przygotowana instrukcje (nie zwykly wydruk na drukarce).
Ostatnio zmieniony czwartek 20 sie 2015, 17:38 przez itcloud, łącznie zmieniany 1 raz.
itcloud pisze:Kontakt, doradztwo - wszystko perfekto, tak tylko zapytałem, bo jak kupowałem scream02 z mactronica otrzymalem fajnie przygotowana instrukcje (nie zwykly wydruk na drukarce).
I zapłaciłeś za to sporo więcej niż za lepsze produkty bez instrukcji - coś za coś
Solarforce.eu to rzetelny sprzedawca, kupowałem u niego parę latarek ale z tymi bardzo atrakcyjnymi cenami to trochę przesada.
Ceny są sklepowe, średnie, typowe ale za to mamy pełną gwarancję a nie jakiś ogryzek już nie mówiąc co się dzieje w przypadku zakupu w Chinach itp.