POLITYKA OKRADAJA POLSKIE WYNALAZKI

....nie pasujące gdzie indziej...
icewinter

POLITYKA OKRADAJA POLSKIE WYNALAZKI

Post autor: icewinter »

PO - PSL KRADNIE GRAFEN https://www.youtube.com/watch?v=6gbfyqKy2n4

NIE MOGE PATRZEĆ JUZ JAK NISZCZĄ NASZ KRAJ
BANDA ZŁODZIEJI PLATFORMA OBYWATELSKA RAZEM Z PSL - LEM
PRZEZ TYLE LAT RZĄDÓW I TYLE LAT NISZCZENIA KŁAMANI SPRZEDAWANIA
Awatar użytkownika
Jacek318

Post autor: Jacek318 »

Nie ma się czym emocjonować. Powszechnie wiadomo że nasi umiłowani przywódcy chcą nam przychylić nieba. Zastanawiam się tylko czemu nie wymieniłeś PIS'u. Rozmawiałem w ubiegłym roku z profesorem z jednej z uczelni na temat toczących się badań w zakresie produkcji paliw alternatywnych z odpadowych tworzyw sztucznych. Dość duża "inwestycja" została kolokwialnie pisząc uwalona ustawą pewnej pani minister, niestety nie pamiętam której. Skądinąd promotor mojej pracy dyplomowej stwierdził że mamy "rozbiór polski", z czym się bez dwóch zdań zgadzam.
Ostatnio zmieniony czwartek 25 cze 2015, 22:54 przez Jacek318, łącznie zmieniany 1 raz.
michal1

Post autor: michal1 »

icewinter, napisałeś w dwóch miejscach to samo.
Moim skromnym zdaniem forum służy do dyskusji nad latarkami, a nie polityką. Dyskusje światopoglądowe zawsze się źle kończą... :razz: Może skupmy się na światełkach, zamiast dyskutować, która opcja polityczna jest lepsza, kto kradnie, a kto jest bandą złodziei?
I proszę nie pisz wszystkiego z dużej litery. ;)
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy
PS. "Im ludzie wiedzą mniej o powstawaniu kiełbas i praw tym lepiej w nocy śpią." http://cytatybaza.pl/autorzy/otto-von-bismarck.html - Bismarck :mrgreen:
ptja

Post autor: ptja »

michal1 pisze:/.../Bismarck/.../
drobna różnica: Prusy były cesarstwem.
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
tnt_gt

Post autor: tnt_gt »

To też z Bismarcka

Polityka psuje charakter http://cytatybaza.pl/autorzy/otto-von-bismarck.html
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
tnt_gt

Post autor: tnt_gt »

I jeszcze jeden, jakże trafny

Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą Też podobno Bismarck
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Awatar użytkownika
Jacek318

Nie jest do końca trafny. Praktycznie wszędzie na zachodzie wygrywa lewoskrętna ideologia, i tutaj trzeba się dopatrywać problemów. Leseferyzm nie jest w stanie się przebić, choć mamy polityków promujących liberalizm gospodarczy. Po drugie, żeby to jeszcze Polacy rządzili.. a nie polskojęzyczna wspólnota rozbójnicza.

ps. chciałem przypomnieć że właśnie bankrutuje u nas pewien system Bismarckowski. Jest niewydolny i dotowany z budżetu państwa.. Grecja już dawno jest bankrutem, choć w mediach głównego nurtu cały czas przewijają się tytuły czy zbankrutuje... Trzeba trzymać pozory, bo system jest oparty na zaufaniu.
Awatar użytkownika
oko

Post autor: oko »

Michał świetnie że zauważyłeś, że forum służy do dyskusji nad latarkami. A ja od siebie dodam że grafen może przyczynić się nie tylko do rewolucji w wytwarzaniu fotonów, ale do przeskoku cywilizacyjnego w świecie materiałów, do tej pory nam nie znanych. I ważne jest aby o tym rozmawiać. Oficjalne media już dawno skupiają się tylko na generowaniu przychodu. Dlatego nam pozostają między innymi fora dyskusyjne, aby wymieniać się poglądami.
Awatar użytkownika
MariuszB.

Re: POLITYKA OKRADAJA POLSKIE WYNALAZKI

Post autor: MariuszB. »

icewinter pisze:PO - PSL KRADNIE GRAFEN https://www.youtube.com/watch?v=6gbfyqKy2n4

NIE MOGE PATRZEĆ JUZ JAK NISZCZĄ NASZ KRAJ
BANDA ZŁODZIEJI PLATFORMA OBYWATELSKA RAZEM Z PSL - LEM
PRZEZ TYLE LAT RZĄDÓW I TYLE LAT NISZCZENIA KŁAMANI SPRZEDAWANIA
Politykę zostaw politykom, a jak już wymieniasz polityczne ugrupowania to nie zapominaj wspomnieć również o PIS`ie który okrada nas na równi z innymi.
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki :)
ptja

Re: POLITYKA OKRADAJA POLSKIE WYNALAZKI

Post autor: ptja »

MariuszB. pisze:/.../okrada nas na równi z innymi/.../
czy ja wiem, czy "na równi"? Zmiany wysokości podatków i zadłużenia raczej "faworyzują" inne ugrupowania...
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
michal1

Post autor: michal1 »

Są 3 prawdy jak mówił ks. Tischner, więc tego nie rozsądzimy. Proponuje zakończyć dyskusje na tematy polityczne. :)
icewinter

Post autor: icewinter »

Nie wspomniałem o PIS Ponieważ PO ma koalicje z PSL a PIS jest przeciwko
Grafen to przyszłość nie muszę tutaj pisać bo każdy z was na pewno wie jakie możliwości ma ten materiał więc Instytut badań to nie jest miejsce gdzie politycy mogą sobie obsadzać zarząd to nie jest PKP
Grafen to przyszłość ale dzięki polityce nie będzie to przyszłość Polski

I po 2 kogoś trzeba wybrać w wyborach i na pewno po nich jakaś partia czy partie przejdą

zwracam uwagę tylko do czego już się oni posuwają, nie chcę żyć w kraju z którego śmieją się na zachodzie że Polska to miejsce umarłych marzeń

i nie muszę wam przypominać że to w Polsce 20 lat temu naukowcy mieli pomysł na silne diody led świecące na biało

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 28 cze 2015, 20:09 przez icewinter, łącznie zmieniany 3 razy.
fotorondo

Post autor: fotorondo »

icewinter pisze:... nie chcem
ale muszem :)
Awatar użytkownika
Jacek318

"Oficerowie Wojskowych Służb Informacyjnych zabierają wynalazek Łągiewki i wywożą go do Izraela, zakazując prezentowania wynalazku i publicznych wystąpień. Łągiewka i prof. Gumuła przez następne lata w tajemnicy prowadzą badania."

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LMo1ZvXbzsM[/youtube]
ODPOWIEDZ