Witam.
Na codzień używam x1 od Grega, a ostatnio zachciało mi się zmienić papierosy na e-papierosa.
I tak się zastanawiam czy ogniwa które sprawdzają się w latarce typu x1 będą miały rację bytu w jakimś e-papierosie?
Doczytałem, że do efajek najlepsze są wysokoprądowe, ale szczerze niewiele mi to mówi.
Jeśli Ktoś już przerabiał ten temat, niech się podzieli wnioskami proszę. Może jakiś konkretny model? Wymiary e-papierosa nie mają dla mnie znaczenia, myślę że 300 PLN mogę zapłacić jeśli będzie funkcja ładowania ogniwa wewnątrz tego papierosa.
Z góry dziękuję za pomoc
18650 uniwersalne do swiatełek i do e-papierosa?
Standardowe akku. 18650 nie mają problemu w e-p. Na początku i tak pewnie wybierzesz coś z wymiennymi grzałkami więc nie ma co sobie zaprzątać głowy ogniwami wysoko prądowymi bo tam nawet szare TF nie mają ciężko.
Co do porady jaki model to proponuje jednak zajrzeć na trawnik www.e-papierosy-forum.pl bo sam używam nieco bardziej zaawansowanego systemu i musiał bym spędzić kilka dłuższych chwil by ogarnąć coś godnego polecenia na początek.
Co do porady jaki model to proponuje jednak zajrzeć na trawnik www.e-papierosy-forum.pl bo sam używam nieco bardziej zaawansowanego systemu i musiał bym spędzić kilka dłuższych chwil by ogarnąć coś godnego polecenia na początek.
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
Dzięki za odpowiedź
Tak bardziej dla potomnych, napiszę jak się u mnie sytuacja rozwinęła.
Wstępnie wybrałem eVica.
Na szczęście dla mnie miałem możliwość porównania go z MVP 3.0.
I wybrałem MVP
Nie jest co prawda zasilany przez wymienne ogniwa 18650, ale możliwość używania jego wewnętrznego aku (3800 mAh ) jako powerbanku pomogło mi podjąć decyzję.
Pozdrawiam
Tak bardziej dla potomnych, napiszę jak się u mnie sytuacja rozwinęła.
Wstępnie wybrałem eVica.
Na szczęście dla mnie miałem możliwość porównania go z MVP 3.0.
I wybrałem MVP
Nie jest co prawda zasilany przez wymienne ogniwa 18650, ale możliwość używania jego wewnętrznego aku (3800 mAh ) jako powerbanku pomogło mi podjąć decyzję.
Pozdrawiam