Co taniego i ciekawego można kupić w dx.com?
Co taniego i ciekawego można kupić w dx.com?
Hej,
Kupiłem dx.com dwa ogniwa, przesyłka nierejestrowana, nie dotarły. Kasę oddali, ale w formie "store credit", więc mam do wydania w dx $5,37. Macie pomysł co można ciekawego za taką oszałamiającą kasę kupić? Dołożyć oczywiście mogę, tylko nic ciekawego nie mogę u nich znaleźć. Jedyna rzecz, której aktualnie potrzebuję to sensowny i tani power bank - ale takiego bez ogniw, a z zabezpieczeniem przed nadmiernym rozładowaniem nie widzę. Całej oferty sklepu nie przeklikam - może komuś z Was wpadł w oko jakiś drobiazg warty zainteresowania?
Kiełek
Kupiłem dx.com dwa ogniwa, przesyłka nierejestrowana, nie dotarły. Kasę oddali, ale w formie "store credit", więc mam do wydania w dx $5,37. Macie pomysł co można ciekawego za taką oszałamiającą kasę kupić? Dołożyć oczywiście mogę, tylko nic ciekawego nie mogę u nich znaleźć. Jedyna rzecz, której aktualnie potrzebuję to sensowny i tani power bank - ale takiego bez ogniw, a z zabezpieczeniem przed nadmiernym rozładowaniem nie widzę. Całej oferty sklepu nie przeklikam - może komuś z Was wpadł w oko jakiś drobiazg warty zainteresowania?
Kiełek
http://www.dx.com/p/bluetooth-v2-0-edr- ... ack-120198
...Podłączyłem do starego amplitunera Technixa i słucham sobie muzyki z internetu.
Wcześniej musiałem używać długiego kabla, teraz leci bezprzewodowo.
Tak jest zdecydowanie wygodniej.
...Podłączyłem do starego amplitunera Technixa i słucham sobie muzyki z internetu.
Wcześniej musiałem używać długiego kabla, teraz leci bezprzewodowo.
Tak jest zdecydowanie wygodniej.
Ebola, to jest zasilane z gniazda USB. Do zasilania używam ładowarki od smartfona.
Do podłączenia był potrzebny przewód 2 x chinch / minijack oraz ładowarka z wyjściem USB.
Dla wygody użyłem jeszcze przedłużacza USB, żeby odbiornik umieścić w miejscu zapewniającym optymalną łączność.
Przewodzik dołączony przez producenta nie znalazł zastosowania.
Podłączyłem, sparowałem posiadane laptopy i działa.
Do podłączenia był potrzebny przewód 2 x chinch / minijack oraz ładowarka z wyjściem USB.
Dla wygody użyłem jeszcze przedłużacza USB, żeby odbiornik umieścić w miejscu zapewniającym optymalną łączność.
Przewodzik dołączony przez producenta nie znalazł zastosowania.
Podłączyłem, sparowałem posiadane laptopy i działa.
Pudełka na 18650, pilota do aparatu/kamery, dyfozur do lampy błyskowej wbudowanej w lustrzankę, kiepska ale tania pasta termop. http://www.dx.com/p/heatsink-thermal-co ... N26DlDf95Q do smarowania gwintów wystarczy, jakiś uchwyt do latarki na rower, jakieś dyfuzory do latarek...
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255