Witam,
Latarkę zakupiłem niedawno u polskiego dystrybutora.
W instrukcji jest napisane: "** C2 Pro: in Max mode Full stabilization is for 20 minutes, then it is Step"
Niestety po pierwszych testach okazuje się, że nie jest to prawda.
Na razie napisałem do sprzedawcy i zobaczę, co odpisze.
W ostateczności będę musiał spróbować z zasilaniem 2x16340, tylko nie wiem, czy takie dadzą radę, czy też będę musiał zaopatrzyć się w ogniwa IMR?
Armytek Prime C2 Pro - tryb turbo
Armytek Prime C2 Pro - tryb turbo
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Armytek odpisał, że to kwestia Vf diody, więc chyba będę musiał zamówić 2 aku 18350.
W pozostałych trybach wykres jest płaski, tryby są takie, jak w pro i jest sygnalizacja kolorową diodą w przycisku.
W pozostałych trybach wykres jest płaski, tryby są takie, jak w pro i jest sygnalizacja kolorową diodą w przycisku.
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)