Akumulatorki Kodak Pre Charged 2100mAh AA z Biedronki
Akumulatorki Kodak Pre Charged 2100mAh AA z Biedronki
Czy ktoś ma,jakieś opinie,czy warto ? Na innych forach sobie chwalą
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4 ... 4x2100-mah
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4 ... 4x2100-mah
To znaczy, że relatywnie staniały.ziam pisze:Cena ta sama.
Ostatnio zmieniony środa 17 gru 2014, 15:59 przez max4max, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupiłem dwa komplety w 2011 roku, sprawują się bez problemów do dzisiaj. Moim zdaniem za taką cenę jak najbardziej warte zakupu. Pozostaje pytanie, czy po 3 latach pochodzą z tej samej fabryki i są równie dobre co wcześniejszy wypust.
EDIT: Kupiłem 4 sztuki, różnią się delikatnie wizualnie i budową, pewnie producent inny. Jutro sprawdzę jaką rzeczywistą pojemność mają.
EDIT: Kupiłem 4 sztuki, różnią się delikatnie wizualnie i budową, pewnie producent inny. Jutro sprawdzę jaką rzeczywistą pojemność mają.
Ostatnio zmieniony piątek 19 gru 2014, 22:23 przez honor, łącznie zmieniany 1 raz.
- pegasus_sis
Mam 4 takie kodaki, tyle że nie kupione w biedronce a gdzieś indziej, nie pamiętam dokładnie gdzie, możliwe że w sklepie nie dla idiotów. Parametry trzymają wszystkie ogniwa po równo, pojemności testowane na BC-900 zbliżone do nominalnych. Przeżyły kilka cykli po czym wleciały do szuflady czekając na swoją kolej użycia. Po chyba 6 miesiącach nadal miały ładunek (jak na LSD przystało) pozwalający robić fotki aparatem. Jakościowo uznał bym je za tożsame z GP Recyko.
Mało wymagające odnośnie ilości energii, ale upierdliwe jest ciągłe ładowanie zwyczajnych akumulatorów (tych co po kilku miesiącach są puste od samego leżenia).pegasus_sis pisze:przecież to są mało wymagające urządzenia, bierz co tanie i firmowe W Japonii robią teraz tylko Fujitsu (dawne "prawdziwe" Eneloopy)Potrzebuję kupić właśnie akumulatorki do golarki do ubrań i myszki bezprzewodowej do laptopa.
- pegasus_sis