Powiem szczerze, że się zastanawiam. Co sądzicie?
http://allegro.pl/polarion-ps-ph40-hid- ... 83239.html
Polarion PH-40
1. Po co ? Jak dla efektu "łał" to tak, ale czy faktycznie ci do czegoś się przyda ?
2. Może lepiej skonstruować własny zestaw i np. wygrzebać z ali palniki z porcelanowymi cokołami o mocy 75W i zrobić coś samemu ? Wtedy te 7 000 lumenów jest.
Ja bym rozważył sens i zasadność zakupu, no chyba że śmigasz po górach, w ciężkim terenie i faktycznie wykorzystasz.
Nie jest sztuką kupić auto mające 1000 KM i moment 800 Nm, sztuką jest je wykorzystać Wiem, światełkowa choroba, też tak miałem, ale mi przeszło Za 600 zł przy lekkiej kombinacji jestem w stanie wyjechać na 5 - 6 dni i ja bym w ten sposób wykorzystał tą kwotę.
PS-No chyba że robisz sobie prezent na święta, wówczas żaden argument nie ma szans
2. Może lepiej skonstruować własny zestaw i np. wygrzebać z ali palniki z porcelanowymi cokołami o mocy 75W i zrobić coś samemu ? Wtedy te 7 000 lumenów jest.
Ja bym rozważył sens i zasadność zakupu, no chyba że śmigasz po górach, w ciężkim terenie i faktycznie wykorzystasz.
Nie jest sztuką kupić auto mające 1000 KM i moment 800 Nm, sztuką jest je wykorzystać Wiem, światełkowa choroba, też tak miałem, ale mi przeszło Za 600 zł przy lekkiej kombinacji jestem w stanie wyjechać na 5 - 6 dni i ja bym w ten sposób wykorzystał tą kwotę.
PS-No chyba że robisz sobie prezent na święta, wówczas żaden argument nie ma szans
ILPT
Po co? Nie wiem po co, prostu mi się podoba. Wiem, że cena to szaleństwo, ale nie będę licytował, poczekam, aż aukcja się skończy, a potem zaproponuję swoją. Zazwyczaj działa. Nie miałem jeszcze hida i tak się nieśmiało zbieram z budową, zakupem, jeszcze sam nie wiem. Ale ten ph-40 to klasyka i mi się podoba.
Niezłe działko i jak napisałeś Polarion to klasyk, jeżeli masz chrapkę na taką armatę to zrób tak jak planujesz i kup sobie taki gadżet, trzeba czasem sobie zaszaleć i zrealizować taki z pozoru zbędny kaprys, tak dla, jak ja to nazywam "zachowania higieny psychicznej", ileż tego życia, trzeba je od czasu do czasu porządnie osłodzić.
___
___