UltraFire 12W CREE XM-L T6 1600Lm po prostu nie świeci
UltraFire 12W CREE XM-L T6 1600Lm po prostu nie świeci
Cześc. Doszła do mnie kolejna latarka z Chin. Jednak teraz nie był to do końca udany zakup.
Po pierwsze latarka w ogóle nie działa czyli nie świeci. Moim zdaniem powinni sprawdzać co wysyłają.
A po drugie to wykonanie tej latarki. Nie spodziewałem się niczego dobrego za cenę 10zł.
Czy ta latarka będzie się do czegoś nadawała? Co muszę zrobić żeby ją poprawić?
Po pierwsze latarka w ogóle nie działa czyli nie świeci. Moim zdaniem powinni sprawdzać co wysyłają.
A po drugie to wykonanie tej latarki. Nie spodziewałem się niczego dobrego za cenę 10zł.
Czy ta latarka będzie się do czegoś nadawała? Co muszę zrobić żeby ją poprawić?
Na początku sprawdź czy to nie wina włącznika, połącz minus ogniwa z obudową. W ogóle jakie masz ogniwo?
Dziura pod diodą, należy wypełnić ciasno spasowanym miedzianym/mosiężnym/aluminiowym krążkiem.
Sterownik do wymiany, nanjg 105 najlepiej 1,4A (4xAMC7135)
Dziura pod diodą, należy wypełnić ciasno spasowanym miedzianym/mosiężnym/aluminiowym krążkiem.
Sterownik do wymiany, nanjg 105 najlepiej 1,4A (4xAMC7135)
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- smokuxx1987
Witam
Pozdrawiam
Hmmm, nazwać to dziurą, to daleko posunięty optymizm. Podłoże opiera się tylko małą krawędzią, bardziej aby nie przeleciało na wylot, niż aby oddać temperaturę.maciex93 pisze:Jest dziura, podłoże opiera się rantem. Klik na zdjęcie powieksz i zobaczysz.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.