NAZWA DOMENY: swiatelka.pl -[b] trwa postępowanie wyjaśniające
[/b]
utworzona: 2007.11.15 19:30:31
ostatnia modyfikacja: 2014.11.18 11:34:11
koniec okresu rozliczeniowego: 2015.11.15 19:30:31
opcja: brak
dnssec: brak
REJESTRATOR:
OVH SAS
2 Rue Kellermann
59100 Roubaix
Francja/France
+48.71 7860700
pomoc@ovh.pl
Na pc swiatelka mi nie działają, na tablecie już tak.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Już mi działa.
Edytowałem plik host.
Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Uruchom, wpisz polecenie %WinDir%\System32\Drivers\Etc a następnie kliknij przycisk OK.
Wybierz plik Hosts, otwórz przy pomocy notatnika, dopisz linijkę:
62.129.202.139 swiatelka.pl www.swiatelka.pl
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
neutrinus pisze:
Nie. Hosting jest tam gdzie był. Problem jest z domeną. Ktoś założył spór w NASKu o prawa do domeny. NASK do czasu rozwiązania "wyłączył" domenę.
Bzdura. NASK nie "wyłącza" domeny tylko blokuje modyfikacje na niej do czasu zakończenia sporu. Wtedy status w whoisie to "Zgłoszono spór dotyczący nazwy domeny", a domena nadal normalnie "działa" tj. jest publikowana w strefie .pl.
Tutaj mamy inną sytuację - status "trwa postępowanie wyjaśniające" czyli zawieszona domena do wyjaśnienia czegoś. Ustawić ten status może partner nasku czyli w tym wypadku OVH.
No wkońcu ruszyło.
Dziękuje za pomoc Calineczce, cpt.Nemo, oraz Zbychurowi, którzy byli z nami w tych trudnych chwilach...
NIE dziękuję natomiast #%$ elektrodzie, która tak oto postanowiła mi wczoraj pomóc- wywalając po 30 sekundach do kosza mój temat, który specjalnie wstawiłem do Hyde Parku, żeby im nie "przeszkadzał". Na szczęście po niepochlebnym mailu, który postanowiłem wysłać od ich admina, zdecydował się on jednak mi pomóc w dotarciu do Calineczki. Niemniej jednak apeluję o cofnięcie przynajmniej połowy czerwonej krechy użytkownikowi Doctore, którą to dostał za naśmiewanie się z elektrody bo się we mnie wczoraj zagotowało.
Ostatnio zmieniony środa 19 lis 2014, 13:29 przez piciex, łącznie zmieniany 1 raz.