Witam serdecznie,
od dłuższego czasu wertuję to forum ciesząc oczy tym co robicie ze zwykłych lampek, więc postanowiłem napisać ze swoim "problemem" jako początkującym, prosiłbym o wyrozumiałość.
Posiadam Mactronika którego kupiłem z 2-3 lata temu. Niestety po rozkręceniu jej i dokładnym obejrzeniu a także przeszukaniu katalogów Mactronika nigdzie nie znalazłem wzmianki o tej lampce ani nic co mogło by mnie naprowadzić na trop odnośnie modelu (kupiłem bez opakowania, lampka zalegała w sklepie rowerowym).
Moje pytanie brzmi, czy ktoś z was posiadał taką lub podobną lampkę i czy też istnieje możliwość jej z modowania do miana "silnej" lampki rowerowej. Zależałoby mi na wymianie drivera, emitera i szkiełka o ile jest to możliwe. W załączniku przesyła zdjęcia tego "cuda".
Stary niezidentyfikowany Mactronic - czy coś z niej będzie?
Cześć,
@enzom, patrzyłem w google za tym modelem który podałeś, mocowanie mojej lampki jest identyczne więc wnioskuję że to ten model.
Skoro nie ma sensownego ratunku dla tej lampki to zgodnie z sugestią rafalklis kupię jakiegoś Convoya.
Temat do zamknięcia, chyba że ktoś będzie chciał jeszcze dorzucić swoje zdanie
Dzięki za pomoc!!!
@enzom, patrzyłem w google za tym modelem który podałeś, mocowanie mojej lampki jest identyczne więc wnioskuję że to ten model.
Skoro nie ma sensownego ratunku dla tej lampki to zgodnie z sugestią rafalklis kupię jakiegoś Convoya.
Temat do zamknięcia, chyba że ktoś będzie chciał jeszcze dorzucić swoje zdanie
Dzięki za pomoc!!!