Zakup towaru z aliexpress.com, problem z kartą wirtualną
Zakup towaru z aliexpress.com, problem z kartą wirtualną
Witam,
Posiadam konto w ing wraz z kartą visa wirtualną.
Pod koniec sierpnia utraciła swą ważność i utworzyłem nową, niestety pojawił się problem przy zakupach na ALI. Po prostu blokowany jest każdy zakup.
Wyskoczył komunikat :
"Your payment was not processed due to security reasons. As a result your order has been cancelled. AliExpress did not accept any payment for this order. However, please note that some banks may hold onto payments for up to 7-30 working days. To avoid order cancellations in the future, please submit a claim to validate this payment information. "
Potem w opcjach prosili o skan dowodu osobistego oraz karty z przykrytymi numerami oprócz 4 ostatnich cyfr.Zastanawiam się czy to bezpieczne udostępnienie im takich dokumentów.
Posiadam konto w ing wraz z kartą visa wirtualną.
Pod koniec sierpnia utraciła swą ważność i utworzyłem nową, niestety pojawił się problem przy zakupach na ALI. Po prostu blokowany jest każdy zakup.
Wyskoczył komunikat :
"Your payment was not processed due to security reasons. As a result your order has been cancelled. AliExpress did not accept any payment for this order. However, please note that some banks may hold onto payments for up to 7-30 working days. To avoid order cancellations in the future, please submit a claim to validate this payment information. "
Potem w opcjach prosili o skan dowodu osobistego oraz karty z przykrytymi numerami oprócz 4 ostatnich cyfr.Zastanawiam się czy to bezpieczne udostępnienie im takich dokumentów.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Ludzie, przecież pisze jak byk, że żadna karta wirtualna/ładowana i prepaid nie jest już obsługiwana przez ALI (od kilku miesięcy)
Ostatnio zmieniony sobota 08 lis 2014, 00:38 przez tisher, łącznie zmieniany 1 raz.
http://ebike.nexun.pl/ - mój blog o budowie rowerów elektrycznych
No cóż...
Aliexpress pisze:We currently cannot process business/commercial cards or charge cards.
http://ebike.nexun.pl/ - mój blog o budowie rowerów elektrycznych